Scarani Cabin Fish 24 og Scarani Cruiser 29

Scarani Cabin Fish 24 og Scarani Cruiser 29

Italienske superyacher er velkjente også i Norge. Fra og med i år vil man kunne se et nytt italiensk båtmerke i skjærgården her hjemme. Denne gangen handler det imidlertid ikke om modeller i millionklassen. Scarani-båtene finnes nemlig også i mindre utgaver, i fire ulike serier. Scarani Cabin Fish 24 tilhører den ene av dem.

Publisert Oppdatert

Denne bakveggbåten har kompakt kabin med to sengeplasser, bysseløsning, toalett og dusjrom. Relativt rommelig akterdekk, med drenerbare stuverom, oppvippbar benk og plass til fiskestenger, gjør denne båten til et godt alternativ for ivrige sportsfiskere.

En annen italiener som også vil bli vist på "Båter i Sjøen"-messa er Scarani Cruiser 29. Den har en stor cockpit med en langsgående U-sofa bak førerplassen som kan gjøres om til en gedigen solseng. Stor badeplattform, kraftige syrefaste håndrekker og åpning i vindskjermen opp til dekk skal gjøre det lett å bevege seg om bord.

Under dekk finner vi til sammen fire sengeplasser; to i salongen foran i baugen og to i midtkabinen. Her er også en enkel bysseløsning med kjøleskap, vask og mikrobølgeovn, samt eget toalettrom. Store vinduer skal gi mye naturlig lys.

Cabin Fish 24 motoriseres med en enkel Volvo Penta D3 190 på 190 hester, og vil da koste rundt 680 000 kroner. Scarani Cruiser 29 kommer med Volvo Penta D4 på 260 hester og vil få en prislapp på 995 000 kroner.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning