Saga 310

Saga 310: Moderne halvplaner

Saga 310 er en tradisjonell norsk bobåt, med moderne design og løsninger.

Publisert Oppdatert

Saga 310 hadde sin Norgespremiere på Sjøen for Alle 2007. Den har et halvplanende skrog, med behagelige marsjfartsegenskaper opp til 20 knop, sier produsenten.

Førerplassen har store vindusflater og en utforming av dashbordet som gir mulighet for en sentralt plassert kartplotter. Hardtop'en over førerplassen kan leveres med fast tak og to store skyveluker i glass, eller med foldetak i kalesjeduk som skyves akterover for full åpning.

Planløsningen i cockpit er laget for å gi gode sittemuligheter og stor dørkplass. Sittegruppen akter skal romme inntil ti personer, og kan gjøres om til en stor solseng.

Saga 310 er bygget som en bobåt for kortere eller lengre utflukter. Du kan velge mellom to ulike løsninger i forkabinen, en med fast dobbeltkøye, eller en med v-køye. Senterkabinen er utstyrt med en fast dobbeltkøye.

Saga er i gang med et friskt fornyelsesprogram. I 2005 kom Saga 315, i år er det altså duket for Saga 310 og i løpet av et års tid kommer Saga 385, som blir verftets største serieproduserte båt til nå.

Tekniske data
  • Lengde: 9,43 m
  • Bredde: 3,25 m
  • Dyptgående: 1,05 m
  • Vekt: Ca. 4300 kg
  • Fartsområde: 14-24 knop

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning