Spesialbygde superyachter

Royal Denship i Norge

Det danske superyachtverftet er ikke beskjedne når de beskriver båtene sine: mesterverk, moderne teknologi, overlegen design. Men når man ser bildene, er det kanskje noe i det?

Publisert Oppdatert

I Århus ligger hovedkvarteret til Royal Denship, et verft som er kjent for sine spesialbygde superyachter, som 258-foteren Princess Mariana, og ekspedisjonsyachter, som 209-foteren Turmoil.

I 2003 kom en 82-fots sportscruiser som ble forløperen for Royal Denships "New Range"-serie. I dag omfatter denne modellrekken fem båter: 82 Open, 85 Flybrigde, 105 Open, 105 Trideck og 120 Trideck.

Les flere båtnyheter

Til forskjell fra superyachtene, er New Range-serien delvis serieproduserte båter, men kjøperen har en betydelig frihet til å påvirke det endelige resultatet.

Om savnet av helt eller delvis spesialproduserte danske yachter har vært sterkt, kan det bemidlede Norge nå puste lettet ut: Storbåtsenteret i Asker er blitt agent for Royal Denship i Norge.

Les våre båttester

De vil i første rekke formidle båter i New Range-serien, men kan selvsagt også sørge for at større, spesialbygde yachter kan finne norske eiere med finansene i orden. Og er du ute med sjekkheftet i dag, kan en New Range-modell duppe ved kaia di i løpet av 18-24 måneder.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning