Nord West 370

Nord West 370 følger opp suksessen

Nord West 370 er en ny turbåt fra det svenske verftet. Den kommer som coupé og flybridge, lansering blir i løpet av våren 2008.

Publisert Oppdatert

Nord West-verftet på Orust i Sverige har opplevd suksess og heder med sin Nord West 420. En båt som også kom godt ut av det i vår Kastloss-test .

Nå tar Nord West 370 mål av seg til å fylle etterspørselen etter en mindre, men likevel fullvoksen Nord West. Verftet forteller i en pressemelding at målsetningene har vært å kombinere rommelige plassforhold og praktiske egenskaper, med gode sjøegenskaper og økonomi.

Man har satset på stor inneplass, med en luftig salong med pentry og fem soveplasser. I salongen er det U-sofa og et vribart passasjersete. Under dekk er det forkabin og midtkabin med to soveplasser hver, samt en enkelkabin.

Båten bygges i to versjoner, en coupé med stor elektrisk dreven takluke, og en flybridgemodell. Nord West hevder at 370 skal ha en av markedets største flybridger i denne klassen, med enkel tilgjengelighet, fast bord og en sofa med nedfellbart ryggstø. Dermed kan man sitte eller sole seg.

På akterdekket har Nord West 370 en fast L-sofa med bord, og et stort stuverom foran maskinrommet. Du kan få båten med IPS eller hekkaggregat, og det er Volvo Penta som står for motoriseringen. Verftet forteller at båten skal være godt utstyrt, med bl.a. LED-belysning, varmer, defroster, baugpropell og dekketøy inkludert i prisen.

Nord West 370 kommer til å debutere på en av de svenske båtmessene tidlig i 2008, men om det blir i Göteborg i februar eller Stockholm i mars, er ikke bestemt ennå.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning