Boot 2008

Noe stort på gang

De aller største båtene er blant de viktigste trekkplastrene på Boot 2008 i Düsseldorf. Følg vår dekning av årets viktigste båtmesse.

Foto: renetillmann.com
Publisert Oppdatert

På den gigantiske båtmessen Boot 2008 - som arrangeres i Düsseldorf 19.-27. januar 2008 - kan du se noen av de største båtene som samles i en messehall.

Som et lite forvarsel om hva de besøkende kan vente seg, kom denne lekterfrakten glidende oppover Rhinen en tidlig januarmorgen. Kursen er satt for "hall 6" - den prestisjefylte yachthallen på Düsseldorf-messen.

Om bord på lekteren finner du blant annet Elegance 98 - den største båten på årets Boot 2008. De andre fem båtene som er med på frakten, er ikke akkurat i jollestørrelse, de heller. Til sammen representerer de seks båtene en verdi på snaut 24 millioner euro, eller rundt regnet 190 millioner kroner.

Før båtene er på plass i messehallen, står en spesialtransport klar til å ta gigantene gjennom gatene - se bildene fra turen her.

Så det er bare å ta med seg sjekkheftet og sette kursen mot Düsseldorf. Eller, du kan gjøre det på den behagelige og billige måten: Følg med på vår løpende dekning av nyhetene fra Boot 2008 på kastloss.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning