Capelli 400

Nå kommer retrobåtene

Relanserer trimaran-looken fra 70- og 80-tallet.

SNART KOMPLETT: Erling Sande AS satser på å levere nyheten Capelli 400 komplett med putesett, styrekonsoll, rekker, lanterner og badestige.
SNART KOMPLETT: Erling Sande AS satser på å levere nyheten Capelli 400 komplett med putesett, styrekonsoll, rekker, lanterner og badestige.
Publisert Oppdatert

Båtmarkedet etterspør landstedbåter og skjærgårdsjeeper om dagen, ifølge Erling Sande AS.

- Mange hytteeiere har nostalgiske minner om stabile og lettplanende båter med «trifoil»-design som var populære på 70- og 80-tallet, opplyser salgs- og markedssjef Stein Harald Jørgensen hos Erling Sande.

- Sammen med Capelli har vi derfor børstet støv av deres 400-modell.

Importøren har oppgradert den med nye moderne farger og utstyr slik at den kan bli en attraktiv retro-modell, samtidig med dagens krav i bakhodet.

Dette er en 13-fots båt som passer for 10 til 30 hk motorstørrelse. Modellen er selvlensende og har tette stuverom både i baugen og akter, samt under akterbenken.

Det store fordekket skal også egne seg fint både som solseng og som fiskeplattform.

Erling Sande satser på å levere båten komplett med putesett, styrekonsoll, rekker, lanterner og badestige.

De nye Suzuki modellene på 9.9, 15 og 20 hk som ble lansert i fjor, samt årets nykommere DF25A og DF30A skal ellers passe utmerket til denne modellen. Båten er ca 4 meter lang, 1,7 meter bred og veier ca 200kg.

Komplett båt og motorpakke med el.start vil ligge i prisområdet fra vel 79 000 kroner med en Suzuki DF9.9 Sport med elektrisk start og opp til rundt 103 000 kroner med en Suzuki DF30ATL med elektrisk start og power trim.

LES OGSÅ:

Vi tester Capelli 21 WA med Suzuki DF 175

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning