Mochi 54

Mochi 54: Vekker oppsikt

Du skal helst ikke være redd for å bli lagt merke til. Mochi 54 er noe av det tøffeste vi har sett innen retrodesign på sjøen.

Publisert Oppdatert

På den store båtmessen Boot 2008, viser Mochi sin nyeste kreasjon. 54-foteren kompletterer modellrekken som inntil nå har bestått av båter på 44, 64 og 74 fot.

Det utpregete retrodesignet har sitt utspring i såkalte "lobster boats" - hummer-fiskebåter - som ble brukt på den amerikanske nordøstkysten i New England-området. Det smale og dype V-bunnsskroget som Mochi har adoptert, er som skapt til å bryte gjennom den krappe og ubehagelige sjøen som er typisk for området.

Men la det ikke herske noen tvil om at Mochi er et italiensk merke. Design, fargevalg og interiørløsninger er så elegante og karakteristiske som nesten bare italienske designere kan få til. Under dekk er det tre lugarer med plass til seks personer. Standardmotorisering er to 800 hk dieselmotorer fra MAN. Det holder til en fart på 32 knop. Som ekstrautstyr kan båten leveres med et bølgestabiliseringssystem, og flybridge.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning