Key Largo 36

Key Largo 36: Heftig flaggskip

Et blikk på Key Largo 36 forteller at den egner seg best der været alltid er varmt og bensinprisene behagelig lave. Men det er lov å drømme...

Publisert Oppdatert

En av årets bokstavelig talt store nyheter på sportsbåt-fronten er Key Largo 36 fra Sessa Marine. Etter å ha opplevd stor suksess med sin 28-foter, tok italienerne godt i og strakk nykommeren til formidable 11,5 meter, eller 36 fot.

Med tanke på Yamahas nye 350 hk V8 utenbordsmotor er Key Largo tiltenkt en maksimal motorisering på 3x350 hk. Til sammen 1050 hk, og vi ønsker lykke til med sommerens bensinregning. Minste motorkombinasjon er 2x300 hk.

Key Largo-designer Christian Grande snakker om "high impact design" og vi tror gjerne at Key Largo 36 vil vekke oppsikt, selv i blaserte havneanlegg. Kombinasjonen av størrelse, design, material- og fargevalg er langt fra hverdagskost.

Under den store konsollen og soldekket, er det plass til en ganske rommelig kabin. Fire soveplasser, fullt utstyrt bysse, spiseplass og dusj/toalett gjør dette til mer enn en dagsturbåt.

Uteplassen er sjenerøs, og bak de tre støtdempende setene ved førerposisjonen finner du wetbar med ståltopp, vask, komfyr, kjøleskap og ismaskin.

Key Largo 36 kan også leveres i en T-top versjon, der konsollen er dekket av et fast tak med en utvidbar kalesjetopp som sørger for skygge lenger akter.

Tekniske data
  • Lengde: 11,5 m
  • Bredde: 3,5 m
  • Vekt: 5000 kg
  • Motor: Utenbords, 600-1050 hk
  • Tank: 1200 l

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning