Kastloss.no

Kastloss.no åpnet for prøvedrift

Det er Vi Menn Båt-redaksjonen og Hjemmet Mortensens Interaktiv-avdeling som sammen har utviklet kastloss.no. Et nettsted man ønsker skal være til nytte og glede for alle landets båtinteresserte.

Publisert Oppdatert

I startfasen vil kastloss.no ha to hovedområder: Båttester og båtkatalog.

Redaksjonen har allerede lagt ut over 100 tester av ulike båttyper, motorer og marineelektronikk. Arbeidet med dette pågår frem mot lansering i november.

Båtkatalogen har nå alle de viktigste båt- og motormodeller på plass. Pr. 27. oktober er det ca. 1600 båtmodeller og 800 motorer i katalogen.

I tillegg har kastloss.no en seksjon som heter tur og havneguide. Den vil gradvis bli bygget opp til en verdifull ressurs for de som ønsker å oppdage Norge og våre naboland sjøveien.

Du vil også finne, og kunne annonsere bruktbåter - en tjeneste levert av autodb.no, som eies av Hjemmet Mortensen Annonseblader.

Kastloss.no vil følge med på det som skjer av nyheter i båtmiljøet, da først og fremst knyttet til produkter. Senere vil det også bli lansert ulike former for community-løsninger knyttet til båt- og båtliv.

I denne testfasen vil ikke alle løsninger være funksjonelle eller tilgjengelig til enhver tid. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra de som tar testversjonen av kastloss.no i bruk - både når det gjelder feil, mangler eller ønsker om innhold og funksjoner. Og det er hyggelig om du sier fra hvis det er noe du liker også...

Tilbakemeldinger sendes på mail til: [email protected]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning