Hydrolift C-27 Cab

Hydrolift C-27 Cab: Satser på familien

I Hydrolift C-27 Cab er det både plass til en liten familie og fartspotensiale som forventet.

Publisert Oppdatert

Fartsbåtprodusenten Hydrolift har samlet tankene og kommet frem til noe de fleste av oss allerede visste: Nemlig at det er damene som til syvende og sist bestemmer. Det bærer i hvert fall produsentens siste nyhet preg av, en båt som har verdenspremiére på Sjøen For Alle. Hydrolift C-27 Cab er en sportslig daycruiser som følger i kjølvannet til friskusen C-31, men er mindre, billigere i innkjøp, mer økonomisk i bruk, og bedre tilrettelagt for familieturer.

Interiørdesign og fargevalg følger dessuten de siste trendene ute i Europa. En singel motor på rundt 350 hk - i første omgang en D6-370 - er nok til å dytte båten opp i drøye 50 knop. Det skulle holde når man har med et familiekompromiss å gjøre. Det eneste som mangler for å gjøre damene helt fornøyde, er et fullkomment pantry.

Ekte kabriolet

Hydrolift har en videreutviklet utgave av Z-Top kalesjen som Askeladden lanserte i fjor. Den nye kalesjen har en tykkere kalesjeduk som ifølge produsenten tåler mer og som gir større assosiasjoner til landeveiens cabriolet. Cockpiten er dekket i løpet av sekunder - i denne båten skal det meste gå raskt.

Det steppede skroget i C-27 er bredere enn skroget i C-31, noe som trolig gjør C-27 noe mer moderat i sjøen enn sine søstre. Den klare fordelen er uansett en relativt stor kabin, med køyeplasser for to voksne og to barn. Plass til et separat toalettrom er ikke satt av, men for kjernefamilien skulle det holde lenge for weekendturer.

Tekniske data
  • Lengde:8,75 m
  • Bredde:2,55 m
  • Vekt:fra 2000 kg
  • Motor:320-850 hk
  • Pris:fra 1 550 000 kroner
  • www.hydrolift.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning