Nyhet: Bénéteau 750 Antares

Fiske- og feriebåt

Nye Bénéteau 750 Antares skal egne seg godt til både fiske og ferier.

Publisert Oppdatert

Franske Bénéteau har lenge vært kjent for sine seilbåter, men de siste årene har også motorbåtene deres vært godt synlige på det norske markedet.

24-foteren 750 Antares er en ny styrehusbåt med flere bruksområder. Blant standardutstyret finner vi ting som gjør at båten egner seg til korte ferieturer, som for eksempel kjøleskap, sjøvannstoalett og dobbeltkøye i baugen.

I salongen er det en u-sofa med plass til mellom fire og fem personer - avhengig av kroppsvolum. Under førerplassen har båten et kompakt kjøkken, med både kokeplate, kjøleskap og vask.

Styrehuset er utstyrt med lufteluker i både vinduer og tak, noe som slipper både lys og luft inn de dagene været tillater det.

Uteplassen er selvlensende, og er utstyrt med benker og avtagbare puter. Det betyr at man kan hale opp og sløye fiske, spyle av dekk og ti minutter senere kan man innta middagen på det samme akterdekket.

Anbefalt motorvalg til denne båten er en 150-hester, noe som vil gi en toppfart på i overkant av 30 knop. Ifølge importøren takler båten høy fart på en glimrende måte, og de mener dette er en perfekt båt for norske forhold.

Prisen med en Suzuki DF150TX vil være 520.000 kroner - en pris som inkluderer det meste av utstyr.

Les også:

For den aktive båtbruker

Slik kjøper du bruktbåt

Stor test av 115-hestere

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning