Düsseldorf-messa 2006

Fairline 66 Squadron: Ungkarsdrømmen

Fairline 66 Squadron tilfredsstiller de fleste ungkarsdrømmer.

Publisert Oppdatert

Som 18-åring har man gjerne en drøm om hvordan det ville vært å ha egen leilighet. Min skulle være kul, maskulin og litt retroaktig, med mye skinn og glinsende flater. Tilfeldigvis finner jeg en liknende ungkarsdrøm på denne båtmessa, i form av nye Fairline 66 Squadron.

66 Squadron er en båt der man har fått plass til mye, og der de ulike avdelingene står tett. Det første man møter er en intim, lekker salong med integrert musikksystem og en 32-tommers flatskjerm-TV som kan beveges i alle retninger. Avgrenset bak en slags skillevegg finner vi avdelingen med bysse og spisebord. Og ved siden av førerposisjonen - som minner litt om en engelsk sportsbil - ligger frokostbaren. Om morgenen kan du ta med kaffen hit, sette deg på en av barkrakkene og nyte utsikten. Under dekk finner vi først de to små gjestekabinene, med felles dusj. Bestekompisen får derimot en VIP-lugar med eget toalett, mens du selv kan slappe av i kapteinslugaren. Her har du egen sittegruppe med komplett underholdningsanlegg.

Ungkarsdrømmen inneholder selvsagt også mulighet til å være ute i friluft. På flybridgen har du en rommelig sittegruppe og en separat toseter. Begge kan gjøres om til solsenger, hvis man for eksempel vil hvile ut etter nattens utskeielser. Med to Caterpillar C30-motorer på 1550 hester skal båten kunne komme opp i 35 knop. Prisen havner da på drøyt tre millioner amerikanske dollar, altså over 20 millioner kroner.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning