Elegance 98

Elegance 98: Messens største

Noen må alltid ha den største båten. Med Elegance 98, blir du sjelden overgått.

Foto: Terje Bjørnsen
Publisert Oppdatert

På den store båtmessen Boot 2008 i Düsseldorf, en av de mest spektakulære opplevelsene den store yachthallen. Her finner du noen av de største og mest luksuriøse båtmodellene som finnes i noen utstillingshall.

Enorm takhøyde gjør det mulig å få selv båter opp mot 100 fot på plass i hallen. Og siden det er et stort utsiktsgalleri rundt hele hallen, ser du alle luksusbåtene i fint fugleperspektiv.

Her på kastloss.no skal vi presentere noen av superbåtene gjennom uken messen varer. Og vi starter selvsagt med den største, Elegance 98. Båten produseres på Taiwan og importeres til Europa av det store tyske selskapet Drettmann, som også eier produksjonsselskapene på Taiwan.

Elegance 98 har verdenspremiere på Boot 2008. Det er en stor og elegant yachtmodell med klassiske, langstrakte linjer. Innvendig er det brukt moderne treverk, og som på store passasjerbåter har man installert et stabilisatorsystem. Det skal sørge for ro om bord, selv når bølgene blir merkbare for en 98-foter. To 16-sylindrete dieselmotorer fra MTU på til sammen 4800 hk, sørger for fremdriften.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning