Capelli 32WA

Capelli 32WA: Nytt flaggskip

Capelli 32WA er en stor walkaround-modell. Det betyr at du i tillegg til rommelig uteplass, også finner en fornuftig kabin med pantry, midtkabin og toalettrom.

Publisert Oppdatert

Italienske Capelli, som bygger båter både med og uten pongtonger, lanserer i år en 32 fots Walk-Around som overtar statusen som flaggskip fra den robuste solskinnsbåten Capelli 27 WA. Nykommeren fortsetter i samme spor, noe som betyr fokus på god plass i cockpit enten du liker å ha med mange passasjerer for en tur i bølgene, eller du liker å ligge langflat og slikke sol.

Dollbordene i walk-around konseptet gjør selvsagt sitt til at kabinplassen er begrenset for en 32 foter å være, men under dekk er det likevel funnet plass til sittegruppe i piggen, midtkabin for to, toalettrom og et lite pantry. Da er det plass for minst fire overnattende. Standardutstyret omfatter blant annet stereoanlegg, el-toalett, kjøleskap, mikrobølgeovn, kokeapparat, dusj ute og inne, teak dørk ute og inne, solputer, og drink pantry.

Capellis nykommer er utrustet med et 24 graders skarpt skrog, noe som skulle bety både myk og sportslig fremferd i bølgene. Fremdriften sørger 2 x 250 hk Suzuki firetaktere for - de gir båten godt skyv og en toppfart på rundt 45 knop. Da skulle vi tro det er duket for moro på sjøen.

Tekniske data
  • Lengde: 9,70 m
  • Bredde: 3,00 m
  • Vekt: 3000 kg
  • Motor:2 x Suzuki DF250
  • Pris: fra 1 350 000 kroner
  • www.erling-sande.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning