Bruktbåt

Bruktbåt for enhver lommebok

Vi har plukket et utvalg av bruktbåter som passer enten du skal bruke 20 000 eller 500 000 kroner. Alle med solide egenskaper og et bra rykte.

KJØPERS MARKED: Uansett om du skal kjøpe dyrt eller billig - nå har du en gedigen sjanse til å få drømmebåten til spottpris.
KJØPERS MARKED: Uansett om du skal kjøpe dyrt eller billig - nå har du en gedigen sjanse til å få drømmebåten til spottpris.
Publisert Oppdatert

De viktigste sjekkpunktene

1. Kartlegg båtens historie

2. Kontroller skrog og motor

3. Ved behov ta med en fagmann

4. Ta en grundig prøvetur

5. Skriv alltid en kjøpekontrakt

Det er kjøpers marked på høsten, og med rufsete økønomiske signaler og en heller middels sommer i minnet, er det flere bruktbåter på markedet enn normal.

Dermed er det duket for å gjøre gode kjøp, spesielt om du ikke har behov for å selge eller bytte inn en egen båt før du kjøper.

Denne gangen har vi funnet frem til et knippe bruktbåter med stor variasjon, både bruks- og prismessig. Uten at båtlykken behøver å bli noe mindre av den grunn.

Ungdommen som ser sin første jolledrøm duppe ved brygga for 15 000 kroner, kjenner seg neppe mindre glad enn den som har pantsatt huset og ser millionbåten rykke i fortøyningene.

Som vanlig i våre bruktbåtomtaler er det en forutsetning at båtene skal finnes i et visst antall på markedet, slik at du faktisk kan få tak i en av dem.

I tillegg er et hovedkriterium at båtene vi plukker ut har gjort det godt i våre båttester de gangene vi har testet dem som nye.

Vi synes også det er viktig at båter vi anbefaler som gode bruktkjøp har vært i produksjon en stund, og gjerne at de har et forhandlernett eller en produsent som kan tilby en grad av service og reservedeler når slike behov melder seg.

Uansett om båten er fin og du gjør en grundig sjekkejobb, melder behovet seg for utbedringer før eller siden.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning