Brunswick og PartnerPlast

Båtverdens Goliat venn med David

PARTNERSKAP: PartnerPlast AS, og båtimportøren Brunswick Marine har inngått avtale om markedsføring og salg av ISY-båtene i Norge.
PARTNERSKAP: PartnerPlast AS, og båtimportøren Brunswick Marine har inngått avtale om markedsføring og salg av ISY-båtene i Norge. Foto: PartnerPlast AS
Publisert Oppdatert

Produsenten av ISY-båtene, PartnerPlast AS, og båtimportøren Brunswick Marine har inngått avtale om markedsføring og salg av ISY-båtene i Norge. Dette kommer frem i en felles pressemelding fra de to selskapene. Salgs og markedssjef i Brunswick, Per Jørgen Røgeberg, er godt fornøyd med samarbeidsavtalen.

- PartnerPlast AS er en seriøs og innovativ aktør i markedet. Bevisstheten rundt design og kvalitet gjør at vi er trygge på at ISY-båtene vil bli et viktig tilskudd til forhandlernes sortiment. Forhandlerne våre har tatt godt imot de 3 båtene og alle ser positivt på den kommende sesongen, opplyser Røgeberg.

Dermed blir det Mercury-motorer på Isy-akterspeilene fremover.

Se også: Ned Numedalslågen med Isy-båt.

Lokale krefter

Ansvarlig for fritidsmarkedet i PartnerPlast AS, Ola Stavran, er også fornøyd.

- Avtalen gjør at vi får tilgang til det beste forhandlernettet i Norge. Brunswick er meget seriøse og for oss vil dette samarbeidet gi oss et viktig løft. Vi satser på fritidsmarkedet og da spesielt på båter. Jeg er sikker på at denne avtalen vil gi oss nødvendig grunnlag for ytterligere utvidelse av sortimentet og vi vil gjøre vårt for at samarbeidet skal bli en suksess, forteller Stavran.

Store selskap i selskap

Brunswick Marine in Norway er en avdeling av Brunswick Marine som er verdens største produsent av båter og båtmotorer og en del av Brunswick-konsernet. Brunswick Marine er delt i en båtdivisjon og en motordivisjon. Båtdivisjonen omfatter båtmerker i Skandinavia som blant andre Uttern, Quicksilver, Valiant og Arvor, men også et antall av USAs sterkeste båtfabrikater som Sea Ray, Bayliner, Boston Whaler og Meridian Yachts. Motordivisjonen er representert ved Mercury Marine.

Idag er Mercury Marine Inc. verdens ledende produsent av marinemotorer med Mercury utenbordsmotorer og MerCruiser innenbordsmotorer, som de største profilene. Brunswick Marine in Norway leverer båter og motorer til et nettverk av forhandlere over hele landet. Blant disse er også båtkjeden Wave.

Internasjonal rotasjonsstøper

PartnerPlast AS er en ledende spesialist innen design, konstruksjon og rotasjonsstøping av plast. Det produseres et bredt spekter av produkter innen fire produktsegmenter; seismikk, offshore & subsea, industri og fritid. PartnerPlast AS har kunder over hele verden.

PartnerPlast har vært en innovativ og viktig aktør innen rotasjonsstøping av plast i mange år. Kompetansen som er opparbeidet blir til fulle benyttet ved framstilling av ISY båtene. Sammen med fremragende båtdesignere utvikles båtene med tanke på sikkerhet, sjøegenskaper og styrke. Båtene blir framstilt i polyetylen.

PartnerPlast er ISO-sertifisert, noe som er viktig ved framstilling av båter og som garanterer at kvaliteten holder alle dagens krav.

SPESIAL: PartnerPlast AS er en ledende spesialist innen design, konstruksjon og rotasjonsstøping av plast.
SPESIAL: PartnerPlast AS er en ledende spesialist innen design, konstruksjon og rotasjonsstøping av plast. Foto: PartnerPlast AS

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen