Båter i sjøen 2010

Her ligger din neste båt

Båter i Sjøen-messa i Sandvika åpner torsdag 2.september. Her er de hotteste båtnyhetene på utstillingen.

Båteri sjøen 2010
Båteri sjøen 2010 Foto: arkiv
Publisert Oppdatert

Båter i sjøen 2010

Arrangeres 2.-5. september av NORBOAT AS.

Åpningstider: Torsdag og fredag kl. 12-20 - Lørdag og søndag kl.11-18.

Arrangøren venter 15.000 besøkende i messeperioden.

Båter i sjøen 2010, Nordens største flytende båtmesse, åpner torsdag 2. september på Kadettangen i Sandvika. Ingen andre flytende messer kan tilby publikum et så stort utvalg av båter og utstyr på ett sted. Nærmere 450 båter stilles ut, og blant dem finnes rundt 70 nyheter . Fere av disse har verdenspremierer i Sandvika.

Vi har testet eller omtalt flere av nykommerne allerede, og under finner du en samling av de viktigste båtnyhetene på messa.

Nok å se på

På land finner man 60 utstillere som tilbyr alt fra elektronikk, utstyr, motorer, klær og informasjon. Det gjør messen til Nordens største båtbutikk.

Messesjef Merete Rustad gleder seg naturlig nok til åpningen, ikke minst på grunn av alle lanseringene.

- Vi synes det er utrolig hyggelig at mange verft, både norske og utenlandske, legger sine premierer til Båter i sjøen, sier Rustad.

- Publikum vil finne båter i alle størrelser, fra 6 fot og opp til nærmere 65 fot. Dermed kan man både drømme seg bort og finne båten som er tilpasset sin egen lommebok og behov, mener messesjefen.

VHF-kurs

I løpet av messen kan man ta båtførerprøven, både kurs og privatisteksamen, VHF-kurs og eksamen, lære livredning samt vedlikehold og riktig bruk av redningsvest.

Her følger de mest spennende nykommerne:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen