Nye modeller fra Drive

Alukrigen fortsetter

Kampen om aluminiumsmarkedet tilspisser seg. Drive kommer med tre nye modeller som vises for første gang i Norge under Sjøen for Alle.

Drive Daycruiser 66
Drive Daycruiser 66
Publisert Oppdatert

Fiskars nye Drive aluminiumsbåter vises for første gang fram på vårens båtmesser i Göteborg, Stockholm, Oslo og Helsingfors. Ikke mindre enn tre modeller skal se dagens lys i 2011: Drive 50, Drive 56 og Drive 66.

Den minste modellen er Drive Open 50. På 3D-illustrasjonen virker det som om Drive har ønsket å gi maksimalt med sitteplasser i en båt på fem meter. Det er aktersofa i hele båtens bredde, to pilotstoler bak hver sin konsoll og sittebenker på hver side forut. Et praktisk trinn i baugen skal gjøre det enkelt å gå i land. Anbefalt motorstørrelse er 50-60 hk, og som de øvrige Drive-modellene er det Mercury som henger på hekken.

Drive Open 50
Drive Open 50

Vi kjørte test av Drive 56 i 2010, men nå er det duket for nye toppmodeller i Drive-serien. Drive 66 leveres både i daycruiser og hardtopversjon. DC-versjonen har en ganske tradisjonell utforming, med U-sofa og to pilotstoler. Under dekk er det en liten kabin med soveplass for to. HT-versjonen har samme skrog som DC-modellen, men innredninger er litt annerledes. Begge modellene har anbefalt motorstørrelse på 135-175 hk fra Mercury.

Drive Hardtop 66
Drive Hardtop 66

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning