I frekke farger

64’ Dolphin: I frekke farger

De er ikke spesielt nøkterne når det gjelder fargevalg, produsentene av den nyeste Mochi Craft-modellen. Retrobåten 64’ Dophin vil bli lansert i fargen de kaller ”Aquamarine”, eller turkis, som man vel ville kalle den på norsk.

Publisert Oppdatert

De er ikke spesielt nøkterne når det gjelder fargevalg, produsentene av den nyeste Mochi Craft-modellen. Retrobåten 64' Dophin vil bli lansert i fargen de kaller "Aquamarine", eller turkis, som man vel ville kalle den på norsk.

64' Dolphin er den fjerde i rekken som er basert på båter opprinnelig brukt til hummerfiske i New England i USA. Nå har den altså blitt mer luksuriøs, og med sine runde former, sitt halvplanende skrog og den spesielle fargen skiller den seg ut, også blant andre italienske luksusyachter.

Det første man legger merke til, er det digre akterdekket med ikke mindre enn tre sofaer og et digert teakbord. I cockpiten bak skyvedørene er det laget en stor salong, en fullt utstyrt bysse og et digert spisebord. Føreren bak rattet har to 1240-hesters MAN V12-motorer til disposisjon. Under dekk er det tre separate lugarer med tilhørende toalett og dusj, kledd i teaktre og kostbare fliser.

Det kanskje mest innovative med 64' Dolphin er kanskje likevel ikke fargen, men det såkalte Anti Rolling Gyro-systemet; det skal visstnok kunne redusere vuggingen om bord med 50 prosent, både når båten er i fart og når den ligger fortøyd ved brygga. Til glede for alle som egentlig trives best på landjorda.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning