Oppdaterer billig-SUV

I januar kom Dacia Duster på markedet i Norge, og nå er det allerede klart for en ansiktsløftning. Selve modellen er jo fra 2010.

Publisert Oppdatert
Denne bilen har blitt en suksess for eierkonsernet Renault, og akkurat i tide til fireårsdagen sin skal Dacia nå friskes opp. Utseendet blir ikke like annerledes som den nylig presenterte og Duster-baserte Nissan Terrano, men forskjellene er synlige.

I fronten får Duster nå en ny grill med to blanke spiler. Luftinntaket nederst får et nytt gitter, og aluminiumsfelgene byttes ut med nye enheter. Lyktene beholder formen, men innmaten bytter plass, og gir plass til nye kjørelys.

Lenger bak er takrailsene nå oppdatert, og har modellnavnet inngravert. Baklukehåndtaket er litt endret, mens det også er foretatt mindre forandringer i detaljer bak.

Hittil er det ikke publisert noen bilder av det oppdaterte interiøret, men den høyrestyrte versjonen som selges i Storbritannia har fått noen nye detaljer, og det gir et hint om hva som kan ventes. En ny midtkonsoll med integrert stereo og et nytt rom til småting foran sidepassasjeren er den største forandringen.

Den oppjusterte Dacia Duster skal vises på bilutstillingen i Frankfurt neste måned.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning