Her er Picasso

Citroën C4 Picasso begynner å bli gammel. Etterfølgeren heter Technospace, og skal vises i Geneve som et konsept. Men så langt unna den endelige utgaven er den ikke.

Publisert Oppdatert
Citroën er nå i full gang med å skille ut de mer påkostede DS-modellene fra de noe enklere C-utgavene. For mens DS skal være påkostede spesialutgaver, skal C-utgavene være for et bredere publikum. Når den nye C4 Picasso lanseres blir det ikke lengre like enkelt, for den blir nemlig en kryssning av DS og C.

Målet er like definert som tidligere; den skal sloss mot biler som VW Touran, Ford S-max og Opel Zafira.

Det er ikke til å stikke under en stol at imaget til dagens C4 Picasso ikke har vært det beste. De praktiske løsningene har så absolutt vært på plass, graden av teknologi har vært høy, men likevel oppfattes bilen som litt traust og kjedelig. Det skal det endres på nå.

Techospace får en helt ny front, som også vil være retningsgivende for andre Citroën-modeller i tiden fremover, og som skiller seg kraftig ut fra tidligere.

Fra siden er profilen er lett å kjenne igjen, og som tidligere får bilen en frontrute som strekkes innover taket.

Citroën C4 Technospace skal vises på den internasjonale bilutstillingen i Geneve. Utstillingen åpner i begynnelsen av mars.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning