Audi smugviser nye TT

På elektronikkmessen CES viser Audi bilder av tredje generasjon TT.

Publisert Oppdatert
Det er bilder av interiøret som nå er vist frem, og det dreier seg om tredje generasjon TT. Den er bygd på VAGs MQB-plattform, og blir derfor lettere enn dagens modell.

På bildene kan vi se at de analoge instrumentene erstattes av en stor 12,3-tomsskjerm foran føreren, noe som Audi kaller en virtuell cockpit. Det er ingen sentral skjerm på midtkonsollen. Skjermen har en normalmodus med to målere (fart og turtall) og en navigasjonsmodus med et stort kart.

Infotainmentsystemet MMI kan styres enten med knapper på det nye sportsrattet eller med kontrollenheten på midtkonsollen. Den har også en trykkfølsom plate, slik at føreren for eksempel kan skrive inn bokstaver for å mate inn en adresse.

I tillegg til skjermen og mediasystemet har TT-interiøret sportsseter med innebygde nakkestøtter og forseggjorte lufteventiler, der temperaturen blir vist og kan reguleres med den indre ringen.

Demobilen har ikke S-tronic, men en sekstrinns manuell girkasse. Utover det har ikke Audi gitt noen tekniske data om motorer og drivlinjer.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning