Diane Kruger sminkeløs

Sminkeløs Diane Kruger går som en farsott på nettet

- Flere kvinner bør vise seg hele.

USMINKET: Det usminkede bildet til venstre av skuespillerinnen Diane Kruger går som en farsott på sosiale medier.
USMINKET: Det usminkede bildet til venstre av skuespillerinnen Diane Kruger går som en farsott på sosiale medier. Foto: FOTO: Instagram.com og Stella Pictures
Publisert Oppdatert

Det er akkurat som om det bor en konstant sult i oss etter bekreftelsen på at disse kjendisene faktisk er nokså like oss vanlige dødelige.

Denne gangen er det Diane Kruger (38) som har fått oppmerksomheten rettet mot seg, etter at hun tidligere denne uken la ut et bilde av seg selv på Instagram. Sminkeløs og med bildeteksten: «Jeg vet ikke hvorfor jeg fortsatt ser ut som en tenåring noen ganger», og med hashtagsene #sky, #nomakeup, #thegoodolddays.

Siden da har bildet blitt kommenter utallige ganger på sosiale medier og omtalt på flere nettsteder.

- Å se ung ut trenger ikke nødvendigvis ha noe med å klæsje på masse sminke, skriver The Huffington Post.

- Diane Kruger sier hun ser flere tiår yngre ut i et usminket selfie som hun la ut tirsdag, fortsetter nettsiden.

- Flere kvinner bør vise hele seg

Klikk Motes mote- og makeupekspert Tove Eggen synes Diane ser fantastisk ut på Instagram-bildet.

- At den dama har blitt 38 år tok meg virkelig på senga! Jeg er selv 30, og har alltid tenkt at vi var jevngamle. Kruger ser fantastisk flott ut, men ikke fordi hun har lite rynker - heller fordi hun virker oppriktig.

Eggen mener vi bør ha flere kvinner, kjendiser eller ei, som viser hele seg.

- Dette kan være alt fra å gå uten sminke til å slenge på det mest crazy antrekket du har, som du aldri har hatt mot nok til å gå i, men alltid ønsket å bruke. Men det burde eller ikke bli en «trend» - det burde være helt normalt, sier Eggen og fortetter: 

- Cindy Crawford og Beyoncé har begge fått uretusjerte bilder lekket den siste uken, og mottakelsen har vært overveldende positiv. Vi synes det er godt å se at til og med kjendiser har rynker, strekkmerker, overflødig hud og porer - noe vi ofte får inntrykk av at de absolutt ikke har gjennom glossy motemagasiner.

SMINKELØS PÅ INSTAGRAM: Jeg vet ikke hvorfor jeg fortsatt ser ut som en tenåring noen ganger, skriver Diane under bildet, og hashtagger det med #sky, #nomakeup, #thegoodolddays.
SMINKELØS PÅ INSTAGRAM: Jeg vet ikke hvorfor jeg fortsatt ser ut som en tenåring noen ganger, skriver Diane under bildet, og hashtagger det med #sky, #nomakeup, #thegoodolddays. Foto: FOTO: Instagram.com

Slår et slag for sminkefrie dager

Eggen mener at siden Ashton Kutcher og Demi Moore virkelig satt i gang trenden med kjendiser på sosiale medier som Twitter for seks, syv år siden, har publikums søken etter å vite enda mer bare økt.

- Jeg slår alltid et slag for sminkefrie dager, noe jeg også utøver flere dager i uka (dog ikke alltid med vilje). Da blir sminke langt mer gøy, og noe du kan leke deg med, og gjerne bruke for å gi seg selv en mini-makeover nå og da. For si hva du vil, men ingen «trenger» sminke!

Urealistiske skjønnhetsidealer

Det Nyes mote- og skjønnhetsansvarlig Cecilie Mevatne synes bilder som dette er et deilig friskt pust.

- Mange jenter tror de må våkne opp som den perfekte versjonen av seg selv, ofte basert på de skjønnhetsidealene som svermer rundt oss - som ofte ikke ser sånn ut i virkeligheten engang, sier Mevatne og fortsetter:

- Mannen i gata er virkelig ikke klar over hvor mye som ofte blir gjort på et bilde før det publiseres, sier Mevatne.

Hun mener likevel at det er viktig å påpeke at det er mange måter å fikse og trikse på et bilde, til tross for at Diane fremstår sminkeløs.

- Det finnes filtre og lignende, så det at noe merkes som «usminket» i dag er vanskelig å vite hva innebærer. Men dersom dette bildet er «the real deal», er det dødsbra.

ET KJENT FJES: Diane har prydet utallige magasincover, men hatt enda flere rød løper-øyeblikk.
ET KJENT FJES: Diane har prydet utallige magasincover, men hatt enda flere rød løper-øyeblikk. Foto: FOTO: Stella Pictures

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning