Klesstil menn

Hvordan vil du at typen skal kle seg?

Avgi din stemme her.

STIL: Hvordan vil du at gutta skal kle seg?
STIL: Hvordan vil du at gutta skal kle seg? Foto: FOTO: Style.selfridges.com, Theclassyissue.com, Lookbook.nu
Publisert Oppdatert

Hvordan vil DU at gutta skal kle seg? Stem på din favorittstil her (du finner avstemningen nederst i saken).

Vi er fullt klar over at det finnes utallige klesstiler, så dette blir selvfølgelig en grov skisse av alle valgmulighetene.

Likevel har vi valgt å være nokså kategoriske, og funnet frem til seks stiler: Hipster, klassisk preppy, rugged, rocka, casual pent og avslappet.

Du trenger ikke like alle antrekkene som skal representere en og samme stil, men heller gå for en følelse eller visse kjennetegn eller detaljer du gjerne snur deg etter på gata.

Så da er det bare å si: Klar, ferdig, STEM!

Stilene

Hipster: Denne mannen følger med på moten, men gjør egne tolkninger av den. Stikkord her er kreativ, ujålete, hverdagslig, og med hint av retropreg i stilen.

Klassisk preppy: Fargene som dominerer her er blått og hvitt, og stilen grenser nesten litt mot det maritime. Stikkordene her er Ralph Lauren møter Harvard.

Rugged: Her går det mye i jordfarger og materialer som tweed. Nøkkelplagg her er rutete skjorte og duffelcoat. Kan til tider se litt ut som han kommer rett fra skoghytta der han har hogd tømmer hele dagen.

Rocka: Skinny jeans, mørke farger og en solid skinnjakke preger denne mannens garderobe. Gjerne et par vintage t-skjorter med bandlogoen trykt til brystet.

Casual pent: Enkle fargekombinasjoner, kvalitet i tøyet og naturfiber som for eksempel bomull. Skiller seg ikke ut i mengden, men er opptatt av hva han har på seg.

Avslappet: Kombinerer gjerne en hettegenser og jeans, og er opptatt av at antrekket skal være både behagelig og fint.

AVSTEMNINGEN KOMMER ETTER BILDENE.

HIPSTER: Denne mannen følger med på moten, men gjør egne tolkninger av den. Stikkord her er kreativ, ujålete, hverdagslig, og med hint av retropreg i stilen.
HIPSTER: Denne mannen følger med på moten, men gjør egne tolkninger av den. Stikkord her er kreativ, ujålete, hverdagslig, og med hint av retropreg i stilen. Foto: FOTO: Fashionbeans.com, Lookbook.nu, Lequick.tumblr.com
KLASSISK PREPPY: Fargene som dominerer her er blått og hvitt, og stilen grenser nesten litt mot det maritime. Stikkordene her er Ralph Lauren møter Harvard.
KLASSISK PREPPY: Fargene som dominerer her er blått og hvitt, og stilen grenser nesten litt mot det maritime. Stikkordene her er Ralph Lauren møter Harvard. Foto: FOTO: Mensfashionworld.tumblr.com, Lookbook.nu
RUGGED: Her går det mye i jordfarger og materialer som tweed. Nøkkelplagg her er rutete skjorte og duffelcoat. Kan til tider se litt ut som han kommer rett fra skoghytta der han har hogd tømmer hele dagen.
RUGGED: Her går det mye i jordfarger og materialer som tweed. Nøkkelplagg her er rutete skjorte og duffelcoat. Kan til tider se litt ut som han kommer rett fra skoghytta der han har hogd tømmer hele dagen. Foto: FOTO: Beautyworldnews.com, Mensfashionworld.tumblr.com
ROCKA: Skinny jeans, mørke farger og en solid skinnjakke preger denne mannens garderobe. Gjerne et par vintage t-skjorter med bandlogoen trykt til brystet.
ROCKA: Skinny jeans, mørke farger og en solid skinnjakke preger denne mannens garderobe. Gjerne et par vintage t-skjorter med bandlogoen trykt til brystet. Foto: FOTO: Theclassyissue.com, Lookbook.nu, Fashables.com
CASUAL PENT: Enkle fargekombinasjoner, kvalitet i tøyet og naturfiber som for eksempel bomull. Skiller seg ikke ut i mengden, men er opptatt av hva han har på seg.
CASUAL PENT: Enkle fargekombinasjoner, kvalitet i tøyet og naturfiber som for eksempel bomull. Skiller seg ikke ut i mengden, men er opptatt av hva han har på seg. Foto: FOTO: Bangarangblog.com, Lookbook.nu
AVSLAPPET: Kombinerer gjerne en hettegenser og jeans, og er opptatt av at antrekket skal være både behagelig og fint.
AVSLAPPET: Kombinerer gjerne en hettegenser og jeans, og er opptatt av at antrekket skal være både behagelig og fint. Foto: FOTO:Discover10.com, Stella Pictures, Costinm.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning