Gutter, her er høstens kuleste sko

Høstens skotrender.

Publisert Oppdatert

Høstens herretrender byr på alt fra militærgrønt og rødt til saueskinnsjakker og 70-talls mote, og også innen sko er utvalget stort.

Enten du er sneakers-fan, casual eller liker en mer pyntet stil, finner du garantert noe du liker.

I videoen over har vi tatt turen innom tre forskjellige skobutikker, Grændsen Skotøimagazin, Stress Grensen og Bianco Torggata, for å få et innblikk i høstens skotrender for menn.

Blant dem er så klart sneakers, som har tatt av i Norge siste årene. Skoene brukes både til jobb, hverdags og finere anledninger.

Sneakers-trenden i Norge

- Sneakers har blitt allemannseie siste årene. Og det mange ikke vet, er at sneakers egentlig er retro sportssko, altså er det ganske gode joggesko. Alle sneakers bygger på disse modellene, forteller Eirik Werge, butikksjef hos Stress Grensen.

Sneakertrenden i Norge er veldig ensfarget, og mange går for enkle modeller i sort, grått og hvitt. Det håper Werge vil endre seg.

- Man ser nesten ikke hvite sneakers i København lenger – de har kommet lengre. Man ser lite Converse også. Hvite sneakers er jo veldig praktisk, men jeg håper det kommer mer farger. At folk tør å gå med det ikke alle andre går med, sier han.

Sjekk ut videoen over for flere av høstens skotrender for menn!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning