Kamille - Populært magasin for kvinner

Tronskifte: Kamille er Norges største dameblad for kvinner under 40

– Vi har videreutviklet innholdet og det visuelle uttrykket vårt, sier redaktør Liv Loftesnes.

SUKSESS: Redaktør Liv Loftesnes er strålende fornøyd med at Kamille nå er Norges største dameblad for kvinner under 40 år.
SUKSESS: Redaktør Liv Loftesnes er strålende fornøyd med at Kamille nå er Norges største dameblad for kvinner under 40 år. Foto: Foto: Anja Ka / Kamille
Publisert Oppdatert

Tidligere denne uka la Mediebedriftenes Landsforening (MBL) frem ferske leser- og opplagstall for landets aviser og mediehus.

Til tross for at flere av damebladene opplever en nedgang i opplagstallene, økte Kamille med 2,4 prosent.

Kamille opplevde også en økning i lesertall og gikk opp 5,1 prosent fra 2013.

Populær

Med nærmere 40 000 solgte eksemplarer per utgave (totalt 26 utgaver), er Kamille Norges største dameblad for kvinner under 40 år. Totalt kjøpte leserne 1 021 982 eksemplarer av Kamille i 2014.

– I 2014 bestemte vi oss for virkelig å løfte Kamille til nye høyder, og nøkkelen til vår suksess er å hele tiden ha fokus på leserne og det de ønsker seg i hverdagen. Vi sprer feelgood og lave skuldre, sier redaktør Liv Loftesnes.

Redaktøren roser redaksjonen og beskriver de som «drivende dyktige, idérike og råbra damer» som har stått på for å lage det beste magasinet for norske kvinner.

– Vi har jobbet mye med innholdet vårt og ikke minst det visuelle uttrykket. Målet vårt har vært å skape et inspirerende og spennende magasin som oppdaterer, engasjerer og sprer den gode følelsen i moderne norske kvinners liv. Og det synes jeg vi har klart!

Nytt magasin

Ifølge Loftesnes har den gode og nære kontakten med leserne vært avgjørende i utviklingen av «nye Kamille», blant annet gjennom sosiale medier, leserundersøkelser og ulike Kamille-eventer, som fjorårets Feelgood turné til Tromsø, Bergen, Trondheim og Oslo.

– I fjor hadde vi stor suksess med en egen leserutgave, og vi gjentar selvfølgelig dette i 2015 også. I 2014 lanserte vi Kamille Puls – et trenings-, -mat og livsstilsblad for deg som ønsker deg en litt sunnere og mye gladere hverdag, fordi vi så at dette var en ny, stor interesse blant leserne våre, forteller Loftesnes.

Redaktøren gleder seg over knalltall, og gleder seg til å fortelle dere lesere om Kamilles nye storsatsing.

– Det skjer mye spennende med Kamille fremover, og snart ser et nyskapende digitalt prosjekt dagens lys. Vi gleder oss. Snart skjer det!

Følg oss: Følg Kamille på Facebook og på Instagram!

Tilbud: Få 10 utgaver av Kamille + et skjerf til kun kr. 249

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning