Stjernetegn: Horoskop

Dagens horoskop

Les horoskopet for lille julaften her!

STJERNETEGN: Dagens horoskop for tyren.
STJERNETEGN: Dagens horoskop for tyren. Foto: Illustrasjon: Stine Rommetveit
Publisert Oppdatert

Vær 21/3-20/4

Lille julaften! I dag kjenner du kanskje det rykker i vertinnefoten, og har du ikke huset fullt av familie, kan du jo invitere noen venninner på en hyggelig ettermiddag.

Tyren 21/4-21/5

I dag kan ting dreie seg om et familieanliggende, og det gjelder å være ærlig og si tingene rett ut. Problemet forsvinner ikke selv om det blir lagt lokk på emnet. Ta tyren ved hornene og luft ut! Greit å få renset lufta før høytiden ringes inn.

Tvillingene 22/5-21/6

Det blir en dag med fokus på økonomi og finansiering. Kanskje blir du satt til å administrere eller forvalte en økonomi som ikke er din egen.

Krepsen 22/6-22/7

I dag kan du komme ut for noen sterke personligheter. De har sterk vilje, og det kan godt hende du føler at du bli manipulert. Overvei om du skal ta kampen nå, eller holde på julefreden ...

Løven 23/7-23/8

Lille julaften kan være travel, men trekk deg litt tilbake fra alt maset og virvaret. Bruk heller dagen hjemme i selskap med familien.

Jomfruen 24/8-23/9

Dagen egner seg best til hyggelige stunder med vennene i private former. Hvis dere kjenner hverandre godt, kan det oppstå en helt familiær stemning.

Vekten 24/9-23/10

Det er flørt og romantikk på programmet, og som Vekt er du god til å bruke sjarmen. Du har i hvert fall en god kontakt i omgivelsene dine i dag.

Skorpionen 24/10-23/11

I den kommende perioden vil det være ekstra fokus på alt omkring kommunikasjon, og det kan i stor grad bli bruk for din personlige kompetanse og erfaringer på området.

Skytten 24/11-21/12

Framover vil det handle en del om økonomien din. Du vil sette stor pris på å være økonomisk uavhengig og tar kanskje initiativ til en plan som på sikt kan forbedre fundamentet ditt.

Steinbukken 22/12-20/1

Du engasjerer deg følelsesmessig i dine medmennesker i dag. Og du fornemmer lett stemningen rundt deg, selv tonefallet kan du lett lese. Bruk det så godt du kan.

Vannmannen 21/1-19/2

I dag venter det praktiske oppgaver. Selv om du gjør en innsats, føler du ikke at det skaper de rette resultatene. Du må være mer kreativ.

Fiskene 20/2-20/3

Tankene dine kretser om en annen, men du deler ikke hemmeligheten med andre. Følelsene dine er veldig private akkurat nå.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning