Norges fineste hår

Vinneren av Define Hair Awards

Det var nydelige Rebecca Løckra fra Sør-Trøndelag som gikk av med seieren. Vi gratulerer!

NORGES FLOTTESTE HÅR: En glad Rebecca Løckre vant Define Hair Awards, og ble kåret til å ha Norges flotteste hår.
NORGES FLOTTESTE HÅR: En glad Rebecca Løckre vant Define Hair Awards, og ble kåret til å ha Norges flotteste hår. Foto: FOTO: ROGER FOSAAS
Publisert Oppdatert

I går gikk Define Hair Awards av stabelen på Gamle Logen i Oslo, og Kamille var selvsagt på første rad. Det var høy champagneføring og komiker Henrik Thodesen fra Torsdag Kveld i Nydalen var konferansier, mens Eva & The Heartmakers og Marion Ravn sto for den musikalske underholdningen.

10 spente finalister i konkurransen om Norges flotteste hår, ble stylet av Defines hårstylister.

Og etter noen catwalkrunder med mye langt, blankt og flagrende hår vi dødelige bare kan drømme om, var det nydelige Rebecca Løckra fra Sør-Trøndelag som gikk av med seieren.

Vi gratulerer!

Og vi gleder oss til å se henne på forsiden av Kamille!

I juryen satt Define-modellene Camilla Pihl, Vibeke Klemetsen og Marion Ravn, samt Kamilles redaktør, Kjersti Mo og leder av Defines frisørteam, Lise Holm-Glad.

Les også:

Denne hårfargen fikk best i test

Gode knep som redder håret ditt

Høstens store støvlettguide

20 perfekte parkaser

EN GLAD VINNER: Det var Rebecca Løckra fra Sør- Trøndelag som vant Define Hair Awards. Her er hun fint flankert av (fra venstre) blogger og hårmodell Camilla Pihl, redaktør i Kamille Kjersti Mo, vinneren selv, Lise Holm-Glad, som er leder av Define-teamet, artist og hårmodell Marion Ravn, og yoga-instruktør og hårmodell Vibeke Klemetsen.
EN GLAD VINNER: Det var Rebecca Løckra fra Sør- Trøndelag som vant Define Hair Awards. Her er hun fint flankert av (fra venstre) blogger og hårmodell Camilla Pihl, redaktør i Kamille Kjersti Mo, vinneren selv, Lise Holm-Glad, som er leder av Define-teamet, artist og hårmodell Marion Ravn, og yoga-instruktør og hårmodell Vibeke Klemetsen. Foto: FOTO: ROGER FOSAAS

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning