Test av maskara

Stor test av volum-maskara

Vi har testet 12 populære merker maskara.

MASKARA: Deilig lange fyldige vipper med maskara. Vi har testet 12 av de mest solgte.
MASKARA: Deilig lange fyldige vipper med maskara. Vi har testet 12 av de mest solgte. Foto: Foto: Crestock
Publisert Oppdatert
TEST AV MASKARA: Vi elsker fyldige XXL-vipper vi kan blafre med på julebordet. Vi testet 12 av de mest populære merkene.
TEST AV MASKARA: Vi elsker fyldige XXL-vipper vi kan blafre med på julebordet. Vi testet 12 av de mest populære merkene. Foto: Foto: Crestock.com og produsentene

Maskara gir deg tykke, lange vipper. Perfekt for partysesongen. Derfor har Kamille testet 12 typer maskara som gir deg ekstra volum i ulike prisklasser.

Slik testet vi maskara:

Hver volum-maskara ble testet av alle i testpanelet over en periode på 3 dager. Maskaraene ble påført rene vipper.

Vi ønsket å finne ut av hvordan maskaraen var å påføre og hvordan vi syntes maskarakostene fungerte, om maskaraen var lett eller vanskelig å legge. Et annet kriterium var holdbarhet var utover dagen. Sitter den godt på vippene, eller smitter den lett av? Drysser den? Ingen ønsker pandaøyne, så dette var selvsagt også et viktig kriterium. I testen er det kun volum-maskaraer, altså maskaraer som lover å gi vippene ekstra mye volum. Vi sjekket selvsagt om maskaraenen holder det de lover.

Dette har vi delt inn i tre hovedtestkriterier: påføring, holdbarhet og volum.

Vi går inn i vinteren med sludd og snø og rennende maskara, - her får du produktanbefalinger til sminke som sitter som støpt.

Testpanelet

Testpanelet besto av makeupartist Stine Skivik, redaksjonssjef i Kamille, Liv Loftesnes og redigerer i Kamille, Agneta Soleim.

Maskara som gir enda mer volum?

Ikke helt fornøyd med tykkelsen vippene dine får av bare maskara? Prøv en maskarabase under maskaraen slik at vippene får mer volum og lengde.

Du kan også selvsagt ty til falske vipper, enten hel remse eller punktvipper kan fint kombineres med maskara for et mer dramatisk blikk.

Hvordan påføre maskara?

Påfør volum-maskara ved å bruke en sikksakk-bevegelse fra roten av vippene og utover. Da får du dekket alle vippene og separert dem.

Vippetangtips

Noen har naturlige bøyde vipper, andre har rette vipper - og noen har til og med litt bustete vipper. Er du i en av de to sistnevnte kategoriene, kan vippetang gi en god effekt. En vippetang skal gi en myk bøy til vippene dine.

Bøy alltid øyevippene med en vippetang før du påfører maskara, slik at du unngår å skade vippene.

Les også:

Dette må du ha i sminkepungen din

12 fantastiske festfiksere: Slik blir du garantert julebordsfin!

Kamilles favoritt-nettbutikker

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning