Motetips

Katie Holmes deler sine motetips

Katie Holmes er forelsket i mote, og nå er hun straks aktuell med sin egen kolleksjon.

DESIGNERSPIRE: Katie Holmes følger Victoria Beckhams fotspor.
DESIGNERSPIRE: Katie Holmes følger Victoria Beckhams fotspor. Foto: Foto:Stella
Publisert Oppdatert

Fler og fler kaster seg inn i moteindustrien. Victoria Beckham gjorde det med stort hell, nå forsøker kona til Tom Cruise å gjøre det samme.

I samarbeid med stylistvenninnen Jeanna Yang lanserer hun straks sin første kleskolleksjon. Kolleksjonens navn er "Holmes & Yang", og jentene debuterer allerede denne høsten.

I forbindelse med et intervju i Glamour Magazine avslørte de ferske designerne noen av sine motetips.

1. Ikke kast deg på alle trender: "Noen ganger dukker det opp trender, men det er ikke gitt at de kler deg og personligheten din. Hvis en trend ikke passer deg, dropp den!

2. Kjøp klassikere: "Hvis du kunne brukt et plagg for ti år siden, og du ser for deg at du kan bruke det ti år frem i tid. Kjøp det, det er en klassiker!"

ENKELT UTEN Å BLI KJEDELIG: Katie har lenge hatt en klassisk og feminin stil, men kler seg gjerne maskulint hvis anledningen byr seg.
ENKELT UTEN Å BLI KJEDELIG: Katie har lenge hatt en klassisk og feminin stil, men kler seg gjerne maskulint hvis anledningen byr seg. Foto: Foto: Stella

3. Kle deg komfortabelt og enkelt: "Ikke gjør et antrekk for komplisert. Unngår du det vil det være lettere å føle seg fin. Klær som skriker etter oppmerksomhet eller er for trange, fører til at du ofte kan føle deg verre enn du

allerede er."

4. Bruk herreklær: "Miks feminine og maskuline klær. I kolleksjonen vi kommer med vil man kunne se en del sexy blonder, men snittet og de rene linjene gjør at det likevel ikke blir for jentete.

Les mer:

Katie handler på H&M

Tidløse klassikere

Mønsteret alle vil ha

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning