Bli ny

Fra svart til fargeklatt

June Svendsen var misfornøyd når hun så seg i speilet. Det er det ingen grunn til lenger!

VIL HA HJELP: June Svendsen (30) fra Østfold ønsker å finne sin egen stil.
VIL HA HJELP: June Svendsen (30) fra Østfold ønsker å finne sin egen stil. Foto: FOTO: Margrethe Myhrer
Publisert Oppdatert

Dette er brevet vi fikk fra June:

Hei Kamille!

Jeg er ei jente på 30 år som ønsker å fornye meg. Det blir mye mørke klær hele tiden, og jeg synes det er vanskelig å finne en stil som kler meg. Jeg er gift og har to barn. Jeg bruker - som mange andre småbarnsmødre - lite tid på meg selv, så nå trenger jeg noen tips. Jeg står virkelig fast her!

Hilsen June

Ja, her har vi en klassiker! Vi damer vil jo gjerne se bra ut, men så forandrer livet seg, og vi får så mye annet å tenke på at densom møter oss i speilet ofte må vente...

Den tidsklemma...

June er interessert i moter og trender, og hun har prøvd mange ganger selv å "ta et tak", men hun synes det er vanskelig å finne sin egen stil.

Særlig klær og hår er utfordrende. Samtidig er hun en sporty mamma som liker friluftsliv og elsker å være i aktivitet. Dermed bli det ikke så mye tid til overs til shopping og pynting.

Vi skjønner problemet, June! Men heldigvis finnes det hjelp å få...

SLIK BLE DET!: June er glad i blått, så da ble det basisfargen. Den ermeløse toppen er kombinert med en blå blazer. For å tone det ned til hverdags, kan hun bytte ut toppen med en hvit t-skjorte eller en strikket bomullsgenser.
SLIK BLE DET!: June er glad i blått, så da ble det basisfargen. Den ermeløse toppen er kombinert med en blå blazer. For å tone det ned til hverdags, kan hun bytte ut toppen med en hvit t-skjorte eller en strikket bomullsgenser.

Vi tro til med ny, fargerik garderobe, ny frisyre og sminketips.

Nå er den svarte dama borte. Se fargeklatten som kom fram!

June har en slank og fin kropp. Relativt enkle og anvendelige klær som hun fint kan kombinere med resten av garderoben på egen hånd, er ideelt.

Liker du den nye stilen til June? Vi har funnet noen garderobetips:

Stylingtips

  • Fargede chinos er like fint til lave tøysko som høye hæler.
  • En blazer kan brukes til det meste av de fleste. Invester gjerne i et par forskjellige farger som du synes kler deg.
  • Gullsmykker hever ethvert antrekk og kan fint brukes på jobb for en mer eksklusiv stil.
  • For å skjule «babymagen» er løse topper med mønster den perfekte kamuflasje.

GARDEROBETIPS: 1. Topp fra Bik Bok, kr 149,- 2. Jeans fra New Denim, kr 499,- 3. Skjørt fra Bik Bok, kr 299,- 4. Kjede fra Madly, kr 399,- 5. Kjole fra MQ, kr 799,- 6. Veske fra Pieces, 299,- 7. Sandaler fra Bianco, kr 399,-
GARDEROBETIPS: 1. Topp fra Bik Bok, kr 149,- 2. Jeans fra New Denim, kr 499,- 3. Skjørt fra Bik Bok, kr 299,- 4. Kjede fra Madly, kr 399,- 5. Kjole fra MQ, kr 799,- 6. Veske fra Pieces, 299,- 7. Sandaler fra Bianco, kr 399,- Foto: produsent

Hår

June trenger en frisyre som hun kan variere mer, og som er lett å få til på travle hverdager eller ved festligere anledninger.

En tøffere bobfrisyre får håret til å virke fyldigere. Det blir lettere å forme ved å klippe det kortere i nakken og skrå det lengre i fronten. Ved å klippe en god del inn i frisyren, får håret mer struktur. Luggen er formet, så Junes flotte kinnbein kommer fram.

Håret har fått tynne, lyse striper i blonde nyanser, og resten av håret har fått en lysere champagnetone.

Sminke

Hud: En lett dekkende foundation gir et jevn og fint underlag til resten av ­sminken. Concealer brukes under øynene og inne i øyegropen.

SKJØNNHET: 1. Øyeskygge fra Shiseido, kr 299,- 2. Solpudder fra The Balm, kr 199,-3. Maskara fra Peter Thomas Roth, kr 249,- 4. Leppepomade fra I love..., kr 49,- 5. Oppstrammende serum fra Shiseido, kr 889,- 6. Volumspray fra Lernberger Stafsing, kr 299,-
SKJØNNHET: 1. Øyeskygge fra Shiseido, kr 299,- 2. Solpudder fra The Balm, kr 199,-3. Maskara fra Peter Thomas Roth, kr 249,- 4. Leppepomade fra I love..., kr 49,- 5. Oppstrammende serum fra Shiseido, kr 889,- 6. Volumspray fra Lernberger Stafsing, kr 299,-

Øyne: Brynene farges litt ­mørkere, slik at ansiktet blir rammet inn og ­øynene kommer fram. En lys, champagne­farget øyeskygge legges over hele lokket, etterfulgt av en ­kobbertonet skygge med lett skimmer som duses opp ytterst mot brynet.

STORFORNØYD JUNE: - Det er akkurat sånn hårfarge jeg alltid har hatt lyst på, men aldri fått!
STORFORNØYD JUNE: - Det er akkurat sånn hårfarge jeg alltid har hatt lyst på, men aldri fått! Foto: Margrethe Myhrer

En varm sjokoladetone innerst mot vippekanten og i globallinjen skaper fin dybde. En diskret, tynn strek tegnes med en brun kajal, som lages noe tykkere ytterst mot øyet for å få en fin form. Fyldigere og festklare vipper fås med en maskarabase og en brunsvart maskara i to lag. Under øyet tar man igjen kobberskyggen som får Junes blå øyne til å poppe fram.

Kinnbein: Matt solpudder legges som et tretall for et naturlig resultat, mens en rosa/ferskenfarget rouge gir friskhet og farge til kinnene.

Les også:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning