Ti skjønnhetstips

10 geniale skjønnhetstips for oss med liten tid

Prøv en superkur for huden og plei huden mens du sover.

VÅRFIN I EN FEI: Her er 10 tips som fungerer.
VÅRFIN I EN FEI: Her er 10 tips som fungerer. Foto: FOTO: Bulls
Publisert Oppdatert

Therese Dombek

Artikkelforfatter Therese Dombek er 32 år, utdannet som makeupartist i England og har 12 års arbeidserfaring fra bransjen. Hun var tidligere skjønnhetsredaktør i Costume og Woman. Nå bor og jobber hun i London, og driver også skjønnhetsbloggen Beauty-boks.

10 tips som gjør deg vårfin i en fei!

1. Helt naturlig

Med en farget dagkrem får du jevn hud som ser naturlig ut. Bruk fingertuppene til å påføre kremen raskt og enkelt over hele ansiktet og forbi kjevepartiet ned mot halsen. Den lette konsistensen smelter inn i huden. UVA- og UVB-beskyttelse er viktig for å opprettholde sunn og ungdommelig hud, velg derfor en krem med solfaktor. De kraftige antioksidantene vitamin C og E gir også huden beskyttelse mot tidlig aldring. Ønsker du mer dekkevne, bruker du en concealer på de stedene det er nødvendig.

2. Rask rens

Går du ofte og legger deg uten å fjerne sminken først? Vi kjenner oss igjen! Men vi vet jo at det ikke bra for huden, og heldigvis finnes det enkle råd. Renseservietter er løsningen! De fjerner sminken effektivt og enkelt, samtidig som de pleier og fukter huden. Lukkemekanismen gjør at serviettene ikke tørker ut. Vi liker! Serviettene er superpraktiske på reise og i treningsbagen.

3. Volum NÅ!

Har du ikke tid til å føne og style håret om morgenen, kan et hårpulver være redningen Dryss en liten mengde volumpulver i røttene og lett ut i lengdene, og masser det inn med fingrene. Hell litt i hånden før du masserer det videre inn i håret, så blir det ikke for mye. Resultatet er lynraskt volum og tekstur, som om du kommer rett fra frisørstolen.

4. Én leppestift, trippel effekt

Hemmeligheten til en frisk og forseggjort sminke på et blunk? Bruk leppestiften både på lepper, kinn og øye-lokk. Velg gjerne en delikat fersken- eller mandarinfarget variant. Etter at leppene har fått sitt, tar du litt av leppestiften på fingertuppen og klapper lett over kinnbena, da fungerer den som en glansfull highlighter og frisk rouge, som matcher leppene helt perfekt. Til slutt klapper du inn resten av oljene fra fingertuppen på øyelokket, det vil løfte blikket på en diskré måte.

5. Vaske, vaske..

Gode, trygge produkter uten silikoner, sulfater, parabener og kjemikalier. Dette er en sjampo og dusjsåpe i ett, som inneholder 98 prosent naturlige ingredienser. Carthameolje sørger for ekstra pleiende fuktighet. Diskrét duft gjør at hele familien kan bruke den. Så da er det bare å skumme inn store og små hoder og kropper med ett og samme produkt. Hurra! Vasker du håret for ofte? Mange vasker håret minst én gang om dagen for å holde håret rent og vakkert,men det er ikke alle som vet at dette faktisk kan ødelegge balansen i hodebunnen.

1. Origins Vitazing SPF 15 Energy-boosting moisturizer, kr 330,- 2. Estée Lauder Makeup Remover Towelettes, kr 260,- 3. Kevin Murphy powder puff, kr 319,- 4. Lancôme L'Absolu Nu i fargen 101 Rouge Orangé, kr 285,- 5. Davines Authentic nectar, kr 229,-
1. Origins Vitazing SPF 15 Energy-boosting moisturizer, kr 330,- 2. Estée Lauder Makeup Remover Towelettes, kr 260,- 3. Kevin Murphy powder puff, kr 319,- 4. Lancôme L'Absolu Nu i fargen 101 Rouge Orangé, kr 285,- 5. Davines Authentic nectar, kr 229,- Foto: Produsentene

6. Mens du sover

La skjønnhetsproduktene virke mens du sover! Siden det er da cellefornyelsen foregår, får du også bedre utbytte av produktene. Påfør en vidundermaske i et jevnt lag på nyrenset ansikt om kvelden, og våkn opp med fantastisk hud! Produktet absorberes i løpet av natten, og huden får en strammere og glattere overflate. Denne mirakelmasken brukes etter behov, og passer til alle hudtyper.

7. Multitasking

Aldri tid til ekstrapleie som masker, skrubber og kurer? Da er disse øyemaskene geniale. Gelémaskene fester seg til huden slik at vi kan gjøre andre ting samtidig og slipper å ligge i vater. Behandlingen er både behagelig og supereffektiv. Reduserer hovne, slitne øyne på et blunk. Husk likevel å ta deg en pustepause i ny og ne!

8. Holdbar duft

Ingen dag uten god duft! Slå to fluer i én smekk ved å bruke en parfymert kroppsolje, så får du både fukt og deilig lukt samtidig. Oljen låser duften inne, så duften sitter ekstra lenge. Monoi Miracle Oil inneholder tropiske noter av kokos og gardenia (og kan også brukes som massasjeolje) - perfekt nå når det går mot sommer!

9. Skjønnhet innenfra

Hva vi putter i oss har betydning for utseendet, og vi vet jo at vi bør drikke mye vann, ha et variert kosthold og pøse på med frukt og grønt. Men konsentrerte kapsler, proppfulle av ren næring, bidrar også til et forskjønnende ytre og en sunnere kropp. Med masse antioksidanter, klorofyll, vitaminer, spormineraler og enzymer, vil disse tablettene gjøre underverker for hud og helse hver eneste dag. Genialt!

10. Vidunderkur

Huden forandres med tiden, og mer pleie er nødvendig. Men det trenger ikke være så tidkrevende! En superkur et par ganger i året kan gjøre en tydelig forskjell på sliten, stresset hud. Ny glans og glød, og jevnere, klarere farge, det sier vi ikke nei takk til! Gå for en intensiv C-vitaminkur. Den lettflytende væsken skal påføres under fuktighetskremen din hver dag i ti dager. Det skal gjøre huden mer motstandsdyktig, bekjempe rynker og forebygge pigmentforandringer. Her er andre gode tips for bekjemping av rynker. Halleluja!

Les også:

6.Carita Supreme wrinkle Solution Eye Patch, 5x2 pk., kr 559,- 7. Amazing Space beauty sleep mask, kr 455,- 8. The Body Shop Spa Wisdom Polynesia Monoi Miracle Oil, kr 179,- 9. Pukka Clean greens tabletter, 90 stk., kr 249,- 10. Decléor 10-day radiance Cure, kr 359,-
6.Carita Supreme wrinkle Solution Eye Patch, 5x2 pk., kr 559,- 7. Amazing Space beauty sleep mask, kr 455,- 8. The Body Shop Spa Wisdom Polynesia Monoi Miracle Oil, kr 179,- 9. Pukka Clean greens tabletter, 90 stk., kr 249,- 10. Decléor 10-day radiance Cure, kr 359,- Foto: Produsentene

Hudpleie til halv pris

Test av maskara

Jeansene som redder rumpa

Tre fine frisyrer

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning