Bli partyklar

Triksene du må kunne før festen

Dette får deg til å stråle på julebordet.

FESTFIN: Cheryl Cole ser alltid fresh ut.
FESTFIN: Cheryl Cole ser alltid fresh ut. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert

Desember byr på mange festligheter, og glamourfaktoren er høy.

Det er allikevel ikke alltid at man føler seg like glamorøs og festfin, og derfor har vi samlet noen små juksetips som garantert vil få deg til å stråle på julebordet.

Bruk hold-in

Hold-in undertøy har blitt veldig populært det siste året, og brukes av jenter i alle aldre.

Hold-in finnes i alle mulige varianter, og for alle mulige problemområder, både rumpe, mage, hofter og lår.

Det er mye lettere å slappe av og føle seg fin når man ikke trenger tenke på å holde inn magen, eller bekymre seg for at det buler ut her og der.

Finn ut om de forskjellige hold-in variantene i denne artikkelen.

Få sommerglød

Man både ser bedre ut, og føler seg freshere med litt farge på huden. Dessverre er det ikke mange av oss her oppe i nord som naturlig har en gyllen hudfarge på denne tiden av året, og da må det være lov å jukse litt.

Det finnes mange måter å få en gyllen og sommerbrun farge på, men de fleste metodene gjør deg brun over tid, og det holder ikke når det kun er noen timer til festen.

Heldigvis har det kommet flere brunsprayer som skal gjøre deg solbrun med en gang du bruker den, og som kan vaskes av i dusjen dagen etter.

Få gode tips til påføring av selvbruner her!

Dropp BH'en

Mange av sesongens kjoler har åpen rygg, bare skuldre eller dyp utrigning. Disse er både sexy og elegante til julebordet, men det kan fort ødelegges ved å bruke BH under.

Dropp alt som heter BH og kjøpe heller puppetape for å holde sakene på plass. Da slipper du synlige BH-stropper, og kjolen beholder sin eleganse.

Ikke glem føttene

Høye hæler er et must på julebord, men noen ganger tar vi oss vann over hodet og satser på litt for høye hæler. Vonde føtter og dårlig fottøy kan ødelegge en hel kveld, så ikke la det skje.

Hos skobutikker kan du kjøpe innlegg til skoene, som skal gjøre det mer komfortabelt å gå i høye hæler en hel kveld. Sørg også for å ha med partyfeet i veska, om uhellet skulle være ute.

Er du litt vaklete på høye hæler? Se hvordan du blir en proff i denne artikkelen.

Share

Les også:

Juks deg til strammere kropp

Ti lekre vinterkåper

14 fine festsko

Denne holder deg varm

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning