Få tips fra ekspertene

Stjernestylistenes beste motetips

Få motetips fra stylistene som kler opp de største stjernene.

EKSPERTENES TIPS: Rachel Zoe er stylisten over alle i Hollywood. Få hennes beste tips i saken under.
EKSPERTENES TIPS: Rachel Zoe er stylisten over alle i Hollywood. Få hennes beste tips i saken under. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert

De fleste kvinner har vel en eller annen gang ønsket seg en stylist som kan hjelpe dem med garderoben. En som kan velge ut de beste klærne på shopping, og sette sammen perfekte antrekk for din kropp.

For de største kjendisene er en god stylist helt nødvendig. På den røde løperen gjelder det å se bra ut, og motekritikerne viser ingen nåde når de triller terningen.

Men vi vanlige dødelige ønsker også å ta oss ekstra godt ut noen ganger, derfor er det perfekt når toppstylistene deler sine beste tips og triks.

Nøkkelen til et perfekt antrekk

Én av dem er Sasha Charnin Morrison, som etter å ha stylet kjendiser som Heidi Klum og Nicole Richie, bestemte seg for å skrive en bok full av stylingtips.

Boken «Secrets of Stylists: An Insider's Guide to Styling the Stars» inneholder de viktigste triksene Morrison har lært seg i årene som stylist.

Nettstedet Celebritybeautybuzz har gjengitt fem av de viktigste rådene hennes:

1. Bruk Spanx. Riktig hold-in undertøy er helt nødvendig, og kan gjøre deg hele to størrelser mindre, ifølge Morrison.

Spanx er et merke som spesialiserer seg på hold-in produkter, og har raskt blitt favoritten til nærmest alle de store Hollywood-kjendisene. Spanx finnes ikke i Norge enda, men kan bestilles på nett. Og det finnes mange gode alternativer i norske butikker også.

2. Kjøp klær som passer. En kjole som er for kort, eller har ermer som er for lange, kan ødelegge et helt antrekk. Forsikre deg om at det du kjøper passer helt perfekt.

3. Ha alltid et nødkit for hånden. Det bør inneholde dobbelsidig teip, sikkerthetsnåler, strømpebukser, samt nål og tråd - alt som kan redde antrekket om det skjer en krise i siste liten.

4. Sats på basisplagg. Det er en grunn for at svarte blyantskjørt, spisse pumps i sort og beige og cardigans aldri går av moten.

5. Finn din egen stil. Hvis du ikke er komfortabel med hva du har på deg, vil du ikke se bra ut uansett. Hold deg derfor til det du føler deg vel i.

STYLISTHJELP: Demi Moore, Anne Hathaway, Cameron Diaz og Jennifer Garner er blant de mange stjernene som styles av Rachel Zoe.
STYLISTHJELP: Demi Moore, Anne Hathaway, Cameron Diaz og Jennifer Garner er blant de mange stjernene som styles av Rachel Zoe. Foto: Foto: Stella

- Ta bilder av deg selv

Dette mener Rachel Zoe du bør ha i garderoben

Ifølge Rachel Zoe er dette de fem plaggene alle kvinner bør ha i garderoben.

1. Et par sorte pumps

2. Et par hudfargede pumps

3. En klassisk svart smokingjakke

4. En fin skinnjakke av god kvalitet

5. Et par sorte dressbukser

Kilde: Hollywoodlife.com

Rachel Zoe er vel den mest kjente stylisten av dem alle. Hun har sitt eget realityshow og kleslinje, i tillegg til at hun styler kjendiser som Demi Moore, Cameron Diaz, Jennifer Garner og Anne Hathaway.

Rachel Zoe har selvfølgelig også gode tips å komme med når det gjelder hvordan vi bør kle oss. Her er tipsene hun delte med Sugarscape.com:

  • Hvis du er i tvil, ta av noe. Hvis noe ved antrekket føles overdrevet, så er det mest sannsynlig det.
  • Ta bilder av deg selv fra forskjellige vinkler og lyssetninger. Det høres forfengelig ut, men det er den beste måten å se problemområdene sine på.
  • Ikke prøv å få alt til å matche hverandre. Det virker mindre anstrengt å mikse forskjellige farger og mønstre.
  • Husk at alt ser bedre ut om du har høye hæler på!
  • Ikke la hår og sminke overskygge din naturlige skjønnhet, det skal heller framheve utseendet ditt enn å skjule det.

Les også:

Ny garderobe uten å kjøpe nytt

Plaggene som alltid funker

Slik blir du fotogen

Slik får du en naturlig look

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning