Bli ny: Kamille-leser viser trendene!

Silje (22) fikk en skikkelig makeover

Det er ingen tvil om at de rocka elementene fortsetter i motebildet, og Silje bærer skinn med stil!

BLE NY: Kamille-leser Silje Wik Hagen (22) fikk en real makeover. Til venstre: Sånn så Silje ut før Kamilles makeover. Til høyre: Resultatet ble strålende!
BLE NY: Kamille-leser Silje Wik Hagen (22) fikk en real makeover. Til venstre: Sånn så Silje ut før Kamilles makeover. Til høyre: Resultatet ble strålende! Foto: FOTO: Lars Evanger
Publisert Oppdatert

Kamille-modell:

Navn: Silje Wik Hagen

Alder: 22 år

Jobb: Barnehagearbeider

Bosted: Lørenskog

Sivilstand: Singel

Denne høsten og vinteren viser vi fram sesongens trender på vanlige damer. Silje er den sjette lesermodellen som har blitt ny med Kamille.

Til daglig jobber Silje som barnehageassistent, og bor i Lørenskog.

- Hvem er du?

Hvem er du? 

- Jeg er ei positiv og omsorgsfull jente som er glad i litt fart og spenning, samtidig er jeg veldig sta og liker å gjøre ting på min måte. Har reist mye og er glad i å møte nye mennesker. Jeg har blant annet hoppet i et av verdens høyeste strikkhopp i Nepal og kjørt alle attraksjonene på toppen av Stratosphere i Las Vegas. Liker godt utfordringer og å sprenge egne grenser. Liker byturer, men trives også bare med å slappe av hjemme.

Hvem liker du stilen til? 

- Jeg liker Jenny Skavlan veldig godt, synes hun har en avslappet og fin stil. Har også ei venninne som kler alt og som ser like fin ut til alle døgnets tider. Det misunner jeg litt.

Er det en trend eller et plagg du liker, men som du føler ikke passer til deg? 

- Jeg har et utrolig fint skjørt som jeg kjøpte på reise. Prøver det en gang iblant, men har ingenting som passer til det, og det er liksom ikke helt meg. Jeg har derfor aldri brukt det ute, men jeg klarer heller ikke å kvitte meg med det.

Hvordan ser hverdagen din ut? 

- Hverdagen min er ganske travel, med en kombinasjon av flere jobber og studier. For tida jobber jeg mest på en barne­skole i Lørenskog, trives veldig godt der. Er gjerne med familie og venner så mye jeg kan, har en katt som krever sitt og en gammel bil som trenger litt stell.

Bli-ny-dag

Kamille-teamet, bestående av makeup-artist Tore Petterson, stylist Isabel Ødegård, frisør Adam Schølberg og fotograf Lars Evanger har bistått henne med en ny, fresh stil, ny hårsveis og flott makeup-hjelp.

FØRSTE LOOK: Silje har på seg: Jakke fra Samsøe Samsøe, kr 2999. Bukse fra Mardou & Dean, kr 1499. Sko fra Michael Kors, kr 3399. Veske fra Nina Jarebrink, kr 3499. Øredobber fra Bik Bok, kr 149. Produktforslag til venstre: Skinnjakke med skinnarmer, fra Zara, kr 799. Bukse fra Lindex, kr 299. Sjal fra InWear, kr 499. Topp fra Lindex, kr 249. Sko fra Vagabond, kr 799.
FØRSTE LOOK: Silje har på seg: Jakke fra Samsøe Samsøe, kr 2999. Bukse fra Mardou & Dean, kr 1499. Sko fra Michael Kors, kr 3399. Veske fra Nina Jarebrink, kr 3499. Øredobber fra Bik Bok, kr 149. Produktforslag til venstre: Skinnjakke med skinnarmer, fra Zara, kr 799. Bukse fra Lindex, kr 299. Sjal fra InWear, kr 499. Topp fra Lindex, kr 249. Sko fra Vagabond, kr 799. Foto: Lars Evanger og produsentene

Stiltips

Over: Skinnjakke strammer opp et par «kosebukser» og en collegegenser, eller bare ei hvit t-skjorte. Classy og høyst aktuelt!

Under: Pasteller og friske farger hører våren til, og den svarte bikerjakka setter et kult og rocka preg på et yndig antrekk.

Tips! En svart skinnjakke er en investering som du har i mange år. Kanskje du har en bakerst i skapet? Men det fins også mange rimelige varianter i kjedebutikkene.

Håret

ANDRE LOOK:  Silje har på seg: Kjole fra Bruuns Bazaar, kr 1499. Sko fra Michael Kors, kr 1899. Veske fra Alexander Wang, kr 2399. Armbånd fra Lindex, kr 99. Jakke fra BLK DNM, kr 5200. Produktforslag til venstre: Bikerjakke fra Bik Bok, kr 699. Skjørt fra Lindex, kr 299. Solbriller fra Lindex, kr 79. Armbånd fra Maria Zabel, kr 299. Topp fra Lindex, kr 199. Sko fra Ellos kr 299.
ANDRE LOOK: Silje har på seg: Kjole fra Bruuns Bazaar, kr 1499. Sko fra Michael Kors, kr 1899. Veske fra Alexander Wang, kr 2399. Armbånd fra Lindex, kr 99. Jakke fra BLK DNM, kr 5200. Produktforslag til venstre: Bikerjakke fra Bik Bok, kr 699. Skjørt fra Lindex, kr 299. Solbriller fra Lindex, kr 79. Armbånd fra Maria Zabel, kr 299. Topp fra Lindex, kr 199. Sko fra Ellos kr 299. Foto: Lars Evanger og produsentene

Hårstylist Adam Schjølberg fra Wickedhouse forteller at Silje har en bruntone som var blitt litt rødlig og oransje.

- Jeg farget håret i en kaldere brun. Dette kledde hudtonene og øynene hennes bedre, sier Schjølberg og fortsetter:

- Klippen hennes var en ganske utvokst bob, og hun ønsket å spare håret, så jeg ryddet bare opp i linjene og gjorde helheten mer komplett.

Sminken

Tore Petterson, offisiell makeup-artist for The Body Shop, forteller at Silje har et søtt ansikt, og at han derfor markerte øynene hennes med skimrende bruntoner.

- Jeg la en lys foundation og en rosa rouge for å friske opp. Denne looken blir ikke for hard til verken henne eller bikerjakka, men er vårfrisk og kledelig, sier Petterson.

Les også:

De største selvbruningstabbene

HÅR OG SMINKE: Til venstre: Frisøren Adam Schjølberg forteller at Silje hadde en bruntone som var blitt litt rødlig og oransje. Håret hennes ble farget i en kaldere brun. Dette kledde hudtonen og øynene til Silje bedre. Klippen hennes var en ganske utvokst bob, og hun ønsket å spare håret, så jeg ryddet bare opp i linjene og gjorde helheten mer komplett. Til høyre: Øynene til Silje ble markert med skimrende bruntoner og det ble lagt en lys foundation og en rosa rouge for å friske opp. Denne looken blir ikke for hard til verken henne eller bikerjakka, men er vårfriskt og kledelig.
HÅR OG SMINKE: Til venstre: Frisøren Adam Schjølberg forteller at Silje hadde en bruntone som var blitt litt rødlig og oransje. Håret hennes ble farget i en kaldere brun. Dette kledde hudtonen og øynene til Silje bedre. Klippen hennes var en ganske utvokst bob, og hun ønsket å spare håret, så jeg ryddet bare opp i linjene og gjorde helheten mer komplett. Til høyre: Øynene til Silje ble markert med skimrende bruntoner og det ble lagt en lys foundation og en rosa rouge for å friske opp. Denne looken blir ikke for hard til verken henne eller bikerjakka, men er vårfriskt og kledelig. Foto: Lars Evanger

Sminkelooken alle vil kopiere

De ekleste skjønnhetsvanene vi gjør offentlig

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning