DIY - Negler: Press-on Manicure

Ser du hva som er feil på dette bildet?

Jeg føler meg sjelden mer klønete enn når jeg prøver å lakke neglene, så takk og pris for at jeg har funnet et mirakelprodukt som løser dét problemet!

Publisert Oppdatert

Tove Eggen

Tove Eggen (31) er utdannet makeupartist og hårstylist ved Art Complexion Make Up Skole, samt motejournalist ved London College of Fashion.

Ved siden av over et tiår med frilansvirksomhet, jobber hun også som makeuplærer og stylist, og har de siste fem årene bodd og jobbet i London og Barcelona.

Jeg vet ikke hva det er, men jeg er bare utrolig dårlig på negler! Både til å sette av tid til å faktisk stelle neglene mine, men også når det kommer til selve lakkingen.

Ikke bare er jeg klønete og legger lakken langt over det som strengtatt er hud og ikke negl, men jeg klarer også konsekvent å skumpe borti noe så det blir ripe i lakken.

Og du kan vedde på at ett minutt etter at jeg er ferdig lakka, så bare jeg på do!

Men selv om jeg hverken er spesielt god på å lakke eller stelle negler, så vil jeg veldig gjerne at de skal se flotte ut til enhver tid. Det er bare noe ved velstelte negler som oser friskhet og profesjonalitet. Mens mine flisete negler oser mer av "utstelt" og "nervevrak".

Derfor var det en lykkens dag første gang jeg prøvde Impress By Broadways sine Press-on Manicure - som rett og slett er gode, gammeldagse falske negler, med en helt ny og moderne påføringsmetode som gir et perfekt resultat!

Jeg var rett og slett sjokkert over hvor enkle de var å bruke, hvor godt de holdt og ikke minst - hvor naturlig de så ut.

Så i videoen over får du se hvordan man bruker de falske neglene, i tillegg til et par enkle tips for å oppnå best mulig resultat. Vær forberedt på å bli hekta!

FØR/ETTER: På kort tid og helt uten søl får man negler som virker perfekt lakkert.
FØR/ETTER: På kort tid og helt uten søl får man negler som virker perfekt lakkert. Foto: FOTO: Tove Eggen.

Hotteste skjønnhetstrenden

Negler generelt har endelig fått sin velfortjente plass i skjønnhets- og motebransjen de siste årene.

Det begynte da Chanel rundt midten av 2000-tallet kom med ikoniske neglelakkfarger hver sesong, som først ble vist på catwalken og deretter skrytt opp i skyene av de relativt nye motebloggerne.

Plutselig ble det mye mer fokus på negler og hvilken farge som skulle bli sesongens hotteste.

I dag har trenden vokst, og hver sesong ser vi ikke bare en drøss av nye farger, men også negledesign, mønster og maks kreativitet rundt negler i motebildet.

Kulturen med manicur-barer, og ukentlig profesjonelt vedlikehold av negler og hender som vi ser i store deler av resten av verden, har ikke vi nordmenn helt blitt med på.

Men at vi liker å leke oss med neglelakk og negle-klistremerker for å skape kreative negle-looker er det liten tvil om.

Vi har også noen av verdens flinkeste negledesignere, og norske Linn Kristin Himberg-Larsen fra Tone Lise Akademiet tok nettopp andre plass under VM i Negledesign.

Derfor har vi det siste året også sett flere produkter for de av oss som ikke er like flinke med selve lakkingen, men fortsatt har lyst på fine og kreative negler.

Press-on Manicure

KJENDISPRODUKT: Kjendisene har lagt sin elsk på neglene fra Impress By Broadway og tidligere Pussy Cat Doll, Nicole Scherzinger, har laget sin egen kolleksjon med merket.
KJENDISPRODUKT: Kjendisene har lagt sin elsk på neglene fra Impress By Broadway og tidligere Pussy Cat Doll, Nicole Scherzinger, har laget sin egen kolleksjon med merket. Foto: FOTO: Impress By Broadway

Neglene fra Impress By Broadway som jeg viser i videoen over, kommer i en søt liten flaske og har 24 forskjellige negler og størrelser. Først gjelder det å finne en perfekt negl til hver finger.

Disse har blitt superpopulære på kort tid, nettopp fordi man sparer tid og kløning - og alltid får et perfekt resultat så lenge man gjør prosessen riktig.

Kjendisene har også kastet seg over produktet, og alle fra Jennifer Love Hewit til tidligere Pussy Cat Doll Nicole SherScherzinger og Alli Simpson, har blitt helt avhengige.

Det fine med neglene er at de kommer i alt fra ensfargede og klassiske toner som rødt, sort og bergunder. Men også i kreative design med mønster, teksturer og ikke minst den superpopulære franske manikyren.

Dette gjør det lettere å matche neglene til antrekket, så vel som humøret - og man kan virkelig leke seg med de forskjellige negle-lookene merket tilbyr.

Steg for steg

Et godt tips er å heller velge en nelg som er litt for liten enn for stor.

PRESS-ON MANICURE: Med neglene som man limer på fra Impress By Broadway (kr 119), får man raskt rene og kreative negler. Det er mange stiler å velge mellom, så det er bare å velge etter humør og antrekk.
PRESS-ON MANICURE: Med neglene som man limer på fra Impress By Broadway (kr 119), får man raskt rene og kreative negler. Det er mange stiler å velge mellom, så det er bare å velge etter humør og antrekk. Foto: FOTO: Produsenten.

Når neglen er plasser og limt fast, så vil den utvide seg litt og bli større. Hvis neglen er for stor, vil den feste seg til huden og ikke til neglen, og dermed falle av fortere.

På Instagram

Er du på Instagram? Det er vi!

Ta bildet av deg selv der du tester ut en av lookene som Tove har vist på Klikk Motes videoer!

Hashtag bildet ditt med #klikkmote, så kan vi se bildene dine!

Følg makeupartist Tove Eggen på Instagram: iknowthatmagazine

Følg redaksjonssjef for Klikk Mote, Cecilie Eggen: cecilieeggen

Det fine med disse neglene er at de allerede er korte, så man trenger ikke file eller forme neglene på noen som helst måte.

Når man har funnet en negl til hver finger og har disse klare, er det på tide å preppe neglene.

I kittet følger det med en liten vipe som vi skal bruke til å rense våre egne negler. Dette er superviktig at vi gjør slik at vi ikke har noen rester av oljer eller produkter på neglene.

Hvis vi ikke renser bort dette, før vi limer på Impress-neglene, så vil de mest sannsynlig falle av allerede første dagen.

Det er lurt å begynne med hver lillefinger på hver hånd, og så jobbe seg oppover. Vi bruker pekefinger og tommel til presse hver enkelt negl på plass, så det er greit at disse får Impress-neglene på seg helt til slutt.

Riv av den lille plastikkbiten på baksiden av neglen, men pass på å ikke ta på limet. Plasser først kanten på den nederste delen av neglen ved din egen negleseng, og skyv den litt nedover. Prøv å dytt Impress-neglen litt under hudfolden vi har der.

Når neglen er rett, legger du hele lengden ned og klemmer til. Selv om disse fester seg veldig raskt, er det lurt å klemme hard i minst 30 sekunder for å passe på at neglene sitter så godt som mulig.

Etter at alle neglene er på plass, er du helt klar og det er alt som skal til!

Klistremerker til neglene

Nailstickers kom så vidt til Norge i fjor, og vil bli enda større i år med merker som L'Oréal Paris og Essie som satser stort på disse negl-klistremerkene.

I videoen over viser jeg Impress By Broadway sine Press-on Manicure negler.

RASKT OG ENKELT: Det er vanskelig å se at disse neglene er limt på.
RASKT OG ENKELT: Det er vanskelig å se at disse neglene er limt på. Foto: FOTO: Tove Eggen

Neglestickers er ekstra tynne og blir veldig uniforme med dine egne negler, men det gjelder å finne riktig størrelse og passform.

Etter at produktet er plassert på neglen, bretter man klistremerket over tuppen av fingeren, og filer av lengden.

Ny video hver tirsdag og fredag

Håper denne neglevideoen falt i smak, og rop ut hvis du vil se mere av dette!

Jeg svarer på alle kommentarer under, så hvis du har noen spørsmål eller ønsker om andre videoer, er det bare å sende meg en melding i kommentarfeltet under.

Husk at jeg lager videoer for Klikk Mote og Kamille.no hver tirsdag og fredag, så håper vi sees neste gang også.

KLISTREMERKER: Nail Stickers er også veldig populært. De er små klistremerker som man fester på neglen, for så å file ned tuppene slik at klistremerkene matcher dine egne negler.
KLISTREMERKER: Nail Stickers er også veldig populært. De er små klistremerker som man fester på neglen, for så å file ned tuppene slik at klistremerkene matcher dine egne negler. Foto: FOTO: Produsentene.

Les også:

Kremen gjør hverdagssminke enklere enn noensinne

Langt hår og mangel på inspirasjon? Se her!

Følg Klikk Mote på Facebook

Veldig mange bruker feil produkter

Skoene du vil ha denne våren

Meld deg på Klikk Motes nyhetsbrev og hold deg oppdatert på det siste innen mote og skjønnhet

Gjør huden klar for våren

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen