Pinlige historier om hårvekst

Så flaut!

Lesernes pinligste kroppshårhistorier. Le så du griner - det gjorde vi!

PINLIGE HÅRHISTORIER: Alle har vel en mer eller mindre pinlig hårhistorie å fortelle. Her konsentrerer vi oss om de mer pinlige.....
PINLIGE HÅRHISTORIER: Alle har vel en mer eller mindre pinlig hårhistorie å fortelle. Her konsentrerer vi oss om de mer pinlige..... Foto: FOTO: Colorbox
Publisert Oppdatert
IKKE ET PIP: Noen ting om musa skal være usagt...
IKKE ET PIP: Noen ting om musa skal være usagt... Foto: Colourbox.com
Så du har fått utført et realt museløft!

Vi i Kamille hadde en konkurranse om hvem som hadde den pinligste kroppshårhistorien, hvor vinnerne vant en Venus Naked Skin hjemmelaser fra Braun (kommer sikkert godt med, skulle vi tro!).

Her har vi plukket ut de beste historiene:

Museløft

Etter å ha født to barn, hadde jeg mye overflødig hud på magen. Jeg var så heldig at jeg fikk fjernet dette.

Men selv om resultatet ble ganske bra, så har jeg fått bikinilinjen veldig høyt opp. Langt opp på magen, faktisk. Men jeg ble etter en stund singel, så ingen så jo dette. Min hemmelighet.

Så fikk jeg kjæreste og barberte og ordnet hver dag.

Men så en dag da han strøk meg over magen, stoppet han opp, smilte og lo litt, så sa han: Så du har fått utført et realt museløft! Flaut og skikkelig ubehagelig.

Nesehår

Du har en øyevipp på nesa

Jeg var på tredje date med en mann jeg var helt på knærne etter. Vi satt tett sammen i en sofa og så på hverandre, som bare nyforelskede kan.

Da han sa: «Du har en øyevipp på nesa», svarte jeg: «Plukk den av, så kan jeg ønske meg noe».

Men idet han gjorde et forsøk på nettopp det, kom det et lite smerteskrik fra meg. Den satt nemlig fast og var et nesehår som hadde svingt seg ut av neseboret og opp mot nesetippen!

Jeg løp ut på toalettet og kunne ikke tro mine egne øyne. Jeg, som er lys blond og aldri har hatt noe problem med nesehår, hadde et langt, mørkt og stivt hår stikkende ut av nesa. Jeg fikk nappet det ut, mens tårene rant av hvor vondt det var.

Da jeg kom rødøyd og flau tilbake, forsøkte han å slå av en vits om det hele, men jeg parerte med: Dette har aldri hendt og skal aldri snakkes om. Denne mannen viste seg å være mitt livs store kjærlighet, men jeg later fortsatt som at det aldri hendte. Bortsett fra at jeg sjekker nesa for hår hver morgen.

Fjærdott?

Denne historien er kanskje mer søt enn flau ... Men flau nok i sønnens konfirmasjonstale!

I SLEKT MED FUGLENE? Kanskje dette er fjøra som ble til ei høne?
I SLEKT MED FUGLENE? Kanskje dette er fjøra som ble til ei høne? Foto: Colourbox.com
Lille venn, neste gang du pleier høna di, må du skylle ned fjærene etter deg

Sønnen min var ca. fem år. En dag jeg kommer ut av dusjen, sier han: - Hva er det? Han peker litt nysgjerrig på dotten der dere vet.

Jeg svarer at nå er det sånn at når man blir voksen så får alle litt pels ... - PELS?! Jeg trodde det var FJÆR, jeg!

Hønetrimming på julebordet

Jeg hadde vært i den nye jobben i knapt to uker da det var tid for julebord. Da jeg satte meg til bords, la jeg merke til at jeg hadde glemt å barbere leggene. Leggene som ikke hadde sett en høvel på flere uker. Og de mørke hårene var det ikke så lett å skjule. Heldigvis var det en kiosk like ved, og de hadde barberhøvler! Jeg løp inn på toalettet, fikk raket bort hvert eneste hårstrå i do, kastet høvelen i søpla og gikk ut.

Sjefen sto i dokø, og jeg smilte fornøyd til ham idet jeg gikk forbi.

Senere på kvelden, etter noen glass vin, kom sjefen bort til meg og smilte lurt: «Lille venn, neste gang du pleier høna di, må du skylle ned fjærene etter deg!»

Etter den kommentaren tømte jeg baren for vin, og mandagen etter tok jeg en fridag. Har aldri vært så flau i hele mitt

T-banemyggen

Det er sommer og varmt, og jeg har på meg kjole. Sitter på T-banen, foran meg sitter en kamerat som jeg prater med. Han begynner å klø seg på beina, og det skjer flere ganger.

HÅRFLAUSEN: Det er som regel greit når det gjelder håret på hodet, det er verre med håret andre steder...
HÅRFLAUSEN: Det er som regel greit når det gjelder håret på hodet, det er verre med håret andre steder... Foto: FOTO: Colourbox.com

Etter en stund sier han: «Jeg tror det er mye mygg her».

Jeg tror det er mye mygg her

Jeg titter ned og ser at jeg har min legg inntil hans. Krise!

Det var jeg som stakk ham med mine pigghår på leggene. Jeg ble flau, jeg.

Gynekologen

Jeg skulle til gynekolog for undersøkelse på sykehus. Jeg tenkte at det er jo en kvinne som skal undersøke, og da gidder jeg ikke «pynte» meg, og det var en god stund siden jeg hadde tatt leggene.

Men da jeg lå der med beina i været, kom det inn en ung mann inn. Typisk veldig kjekk mann på min alder, selvfølgelig. Han var student og måtte være med på undersøkelsen.

Han så meg rett i øya og smilte, sa at dette skulle ordne seg. Og så tar han hånda på ene leggen min og stryker og klapper som moralsk støtte eller noe. Jeg ville dø der og da.

Lekker i string?

Skulle ha første time hos en osteopat på grunn av magetrøbbel, og trodde han skulle sjekke nettopp mageregion. Hadde kledd meg i en fin, ny bh og barbert meg under armene.

Tenkte jeg skulle se flidd ut. Men beina og bikinilinja hadde jeg ikke gjort noe med.

Hadde i tillegg på meg en stringtruse, da dette så finest ut under min stramme bukse. Det første osteopaten sier, er at jeg må ta av meg alle klærne utenom undertøyet. Så der sto jeg i stringtruse og noen ukers hårvekst på både legger og bikinilinje. Følte meg ikke særlig flidd, da nei ...

Ja, fikk du deg ikke en god latter her, så vet ikke vi...

Les også:

Har du Norges beste idé?

Det beste plagget for deg med litt rumpe

Du vasker undertøyet ditt for ofte

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning