Skjønnhet: Her er produktene vi elsker

Produktene vi kjøper igjen og igjen

Disse skjønnhetsproduktene er virkelig legendariske.

KLARE FAVORITTER: Disse produktene har vi kjøpt én gang, to ganger, tre ganger... Øyemasken fra Estée Lauder, leppebalsamen fra Rodin Olio Lusso som gjør leppene silkemyke og selvbruningskremen fra Sisley som gir den perfekte gylne fargen.
KLARE FAVORITTER: Disse produktene har vi kjøpt én gang, to ganger, tre ganger... Øyemasken fra Estée Lauder, leppebalsamen fra Rodin Olio Lusso som gjør leppene silkemyke og selvbruningskremen fra Sisley som gir den perfekte gylne fargen. Foto: FOTO: Produsentene
Publisert Oppdatert

Vi elsker dem - og er ganske så sikre på at du også vil gjøre det!

Her er skjønnhetsproduktene vi kjøper igjen, og igjen - og igjen.

1. Crème del la Mer fra La Mer

En legendarisk ansiktskrem som har vært elsket av mange i en årrekke. Den gjør huden fastere og mykere, og porer og fine linjer reduseres.

Varm opp kremen i håndflatene før du smører den på, da vil den skli rett inn i huden og gi massevis av fuktighet.

Egner seg til alle sesonger og er spesielt god for deg med tørr hud og som setter pris på litt kraftigere kremer. Og som har god råd...

Pris: kr 1960.

2. Deo Pure Invisible fra Biotherm

Den perfekte deodoranten med 48 timers antiperspirant-virkinig. Den lukter friskt av bergamott, pærer, liljer og sandeltre, og er i tillegg til dette alkoholfri.

Den er behagelig å påføre og etterlater seg verken hvite merker eller gule flekker på tøyet.

Pris: kr 190.

3. Advanced Night Repair fra Estée Lauder

Huden vår blir stadig utsatt for ytre påvirkninger som UV-stråling, røyk, forurensning, ozon og stress. Denne oljen er et fantastisk produkt som høyner hudens naturlige reparasjonsprosess.

Huden blir mykere, sunnere og får færre tegn på aldring. Bruk oljen på et rent ansikt hver kveld før du følger opp med fuktighetskrem tilpasset din hudtype.

Pris: kr 845.

JA, JA, JA: 1. Legendarisk ansiktskrem fra La Mer, kr 1960. 2. Den perfekte deodoranten fra Biotherm, kr 190. 3. Olje som gjør huden mykere fra Estée Lauder, kr 845. 4. Fuktighetsgivende leppebalsam fra Rodin Olio Lusso, kr 250. Selvbruner fra Sisley, kr 770.
JA, JA, JA: 1. Legendarisk ansiktskrem fra La Mer, kr 1960. 2. Den perfekte deodoranten fra Biotherm, kr 190. 3. Olje som gjør huden mykere fra Estée Lauder, kr 845. 4. Fuktighetsgivende leppebalsam fra Rodin Olio Lusso, kr 250. Selvbruner fra Sisley, kr 770. Foto: FOTO: Produsentene

4. Rodin Olio Lusso Lip Balm

En fuktighetsgivende leppebalsam som gjør leppene myke og fine. Med ingredienser som jasmin og sheabutter er du sikret at leppebalsamen pleier leppene.

Den dufter av friske blomster og er en fryd å påføre.

Pris: kr 250.

5. Self Tanning ­Hydrating Facial Skin Care fra Sisley

Denne selvbruneren gir den perfekte gylne fargen til ansiktet og passer alle hudtyper, også den sartere varianten. Kremen er flytende og lett i konsistensen og glir raskt inn i huden.

Resultatet blir helt naturlig, og du kan påføre den flere ganger i uka dersom du ønsker en sterkere farge. Kremen gir resultater etter kun to timer og fargen holder i opp til sju dager.

Pris: kr 770.

6. Stress Relief Eye Mask fra Estée Lauder

En øyemaske du garantert blir avhengig av. De iskalde padsene får bukt med stresset hud og reduserer hevelser under øyet.

Den virker beroligende og fukter dehydrert hud. Ha pakningene med pads i kjøleskapet, slik at de holder seg kalde. Bruk dem på ren hud og la virke i 10 minutter på huden under øynene.

Pris: kr 395; for 10 stk.

7. Leppestift fra Mac i fargen hot tahiti

Er du på jakt etter en leppestift med mye pigmentering og som sitter lenge, er MAC merket du leter etter. Fargen hot tahiti frisker opp et trøtt hverdagstryne eller setter prikken over i-en på fest­antrekket.

Pris: kr 175.

8. Pink Slant Tweezer fra Tweezerman

KLARE FAVORITTER: 6. Øyemaske du garantert blir avhengig av fra Estée Lauder, kr 395; for 10 stk. 7. Leppestift i fargen hot tahiti fra MAC, kr 175. 8. Gjør napping til en lek med pinsetten fra Tweezerman, kr 200. 9. Concealer med metallapplikator fra Sisley, kr 580. 10. Sjampo med lett konsistens som skummer fort fra Shu Uemura, kr 465.
KLARE FAVORITTER: 6. Øyemaske du garantert blir avhengig av fra Estée Lauder, kr 395; for 10 stk. 7. Leppestift i fargen hot tahiti fra MAC, kr 175. 8. Gjør napping til en lek med pinsetten fra Tweezerman, kr 200. 9. Concealer med metallapplikator fra Sisley, kr 580. 10. Sjampo med lett konsistens som skummer fort fra Shu Uemura, kr 465. Foto: FOTO: Produsentene

Gjør napping av bryn til en lek. Tweezerman lager fantastiske pinsetter som får tak i selv de minste hårstråene. Tuppen på pinsetten er finslipt og gjør det derfor ekstra lett å være presis.

Pris: kr 200.

9. Phyto Cernes Eclat Concealer fra Sisley

Denne concealeren har en metallapplikator som gjør den ekstra kjølig og deilig å påføre.

Den kamuflerer mørke ringer under øynene og jevner ut rynker og fine linjer. Jo oftere man bruker den jo mer reduseres hevelser under øynene. Resultatet blir helt naturlig og langvarig.

Pris: kr 580.

10. Cleansing Oil ­Sham­poo fra Shu Uemura

En sjampo med lett konsistens som skummer fort og bygger opp hodebunnen din uten å fjerne de naturlige oljene som er der fra før.

Håret etterlates mykere, sunnere og mer voluminøst og glansfylt enn du har kjent på lenge.

Pris: kr 465.

Redaksjonens favoritter

Åshild Kristoffersen, redigerer: Refining Finishing Powder fra Juice Beauty

KAMILLE-REDAKSJONENS FAVORITTER: Redigerer Åshild elsker mineralpudderet fra Juice Beauty, kr 275. Mat- og interiøransvarlig Line har brukt oljen Huile Orchidée Bleu fra Clarings i årevis, kr 425. Redigerer Birgit har vært på utkikk etter den perfekte maskaraen i årevis, og funnet sin favoritt, nemlig Yves Rocher Ultra Volume Mascara, kr 129. Redigerer Agneta har brukt ansiktavasken fra Dermalogica i årevis, kr 390. Og Tonje, moteansvarlig, bruker Avedas fuktighetsgivende hårmaske en gang i uken, minst, kr 360.
KAMILLE-REDAKSJONENS FAVORITTER: Redigerer Åshild elsker mineralpudderet fra Juice Beauty, kr 275. Mat- og interiøransvarlig Line har brukt oljen Huile Orchidée Bleu fra Clarings i årevis, kr 425. Redigerer Birgit har vært på utkikk etter den perfekte maskaraen i årevis, og funnet sin favoritt, nemlig Yves Rocher Ultra Volume Mascara, kr 129. Redigerer Agneta har brukt ansiktavasken fra Dermalogica i årevis, kr 390. Og Tonje, moteansvarlig, bruker Avedas fuktighetsgivende hårmaske en gang i uken, minst, kr 360. Foto: FOTO: Produsentene

Jeg elsker dette mineralpudderet, som jeg kjøper på Gimle parfymeri. For meg er det viktig at pudderet er økologisk, og jeg liker at det matter ned huden og holder hele dagen.

Line Dammen, Mat- og interiøransvarlig: Huile Orchidée Bleue fra Clarins

Jeg har brukt denne i årevis. Den er lett å massere inn i huden og er ikke for klissete. Oljen gir en deilig fuktighet og en blank overflate på huden som gir den ekstra glød og liv.

Selv om den koster litt så er den drøy og varer lenge, kun en dråpe eller to er nok. Et ekstra pluss er at den også lukter nydelig.

Tonje Norum, moteansvarlig: Dry Remedy Moisturizing Treatment Masque fra Aveda

Avedas fuktighetsgivende hårmaske bruker jeg en gang i uken, minst. Det er en dyr affære, men håret er jo tross alt veldig viktig.

Birgit Schmidiger, redigerer: Ultra Volume Mascara fra Yves Rocher

Etter årevis med leting etter den perfekte maskara, fant jeg Yves Rocher Ultra Volume Mascara. Tett børste, drysser ikke, klumper ikke og jeg har visst lengre vipper enn jeg trodde - takket være min nye, gullfargede favoritt!

Agneta Soleim McDowall, redigerer: Special Cleansing Gel fra Dermalogica

Denne ansiktsvasken har jeg brukt i årevis. Den er drøy i bruk, skummer fort opp og vaskes lett av med vann eller en klut. Den fjerner også sminke som en drøm.

Jeg foretrekker pumpevarianten på 500 ml, da den varer i nesten ett år. Jeg bruker også ansiktskremer i samme serie.

Les også:

Her snoker menn på badet

Her er kroppshårtrendene gutta følger, men ikke snakker høyt om

90 prosent av alle kvinner har det

Følg oss på Facebook!

Vi har testet 17 populære nettbutikker

Meld deg på Klikk Motes nyhetsbrev og hold deg oppdatert på det siste innen mote og skjønnhet

Trenger du hårinspirasjon? Sjekk ut Det Nyes store hårguide

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning