Formfulle og fab!

Formfull & fab

Sigrid har en vakker timeglassfigur. Se hvordan hun fremhever sine beste sider!

SORT ER GULL: Sigrid trives aller best i svart, hele året. la deg inspirere av stilen hennes.
SORT ER GULL: Sigrid trives aller best i svart, hele året. la deg inspirere av stilen hennes. Foto: Foto: Johanna Siring
Publisert Oppdatert

Sigrid Schei Lorentzen (27)

Bor: På Galgeberg i Oslo.

Jobber som: Journalist i TV2.

Kroppsfasong: Timeglass.

Sigrid (27) har en greie for svarte plagg, som hun gjerne styler med midje-belter. Å markere livet er tross alt alfa og omega for en med timeglassfigur.

Vi tok en prat med den blide dama, la deg inspirere av svarene!

SIGRID ER IKKE SÆRLIG JÅLETE: Men siden hun elsker å sminke og pynte seg i helgene, trekker det nok opp snittet litt.
SIGRID ER IKKE SÆRLIG JÅLETE: Men siden hun elsker å sminke og pynte seg i helgene, trekker det nok opp snittet litt. Foto: FOTO: Johanna Siring

- Hvordan shopper du?

- Jeg er nok en impulsshopper. Har jeg gått et par måneder uten å kjøpe et eneste plagg, kan jeg få en skikkelig trang til å ha en skikkelig «shopping spree». Så da arrangerer jeg det for meg selv.

- Hva ser vi deg gjerne i?

TIPS: Om ikke plagget er innsvinget fra før av, kan du knyte et belte der. Og det er ikke bare kjoler som kan gjøres mer flatterende med et belte i livet – Sigrid bruker det gjerne på jakker og kåper også.
TIPS: Om ikke plagget er innsvinget fra før av, kan du knyte et belte der. Og det er ikke bare kjoler som kan gjøres mer flatterende med et belte i livet – Sigrid bruker det gjerne på jakker og kåper også. Foto: FOTO: Johanna Siring

- Det er typisk meg å gå i svart, året rundt, fordi jeg synes at det tar seg best ut. Selv om jeg synes det er veldig fint når andre kler seg i farger.

- Hva slipper aldri inn i skapet ditt?

- Det er visse ting jeg rett og slett ikke kler, men det har jeg forsonet meg med. Slengbukser går bare ikke. Det passer ikke til meg, fordi jeg har stor rumpe og store lår. Løse maxikjoler eller store tunikaer kan jeg heller ikke ha, det er ikke særlig flatterende.

TIPS: Om du er usikker på hvilke accessoirer som passer din kropp best, kan du gjøre som Sigrid og pimpe opp antrekket med neglelakk i stedet.
TIPS: Om du er usikker på hvilke accessoirer som passer din kropp best, kan du gjøre som Sigrid og pimpe opp antrekket med neglelakk i stedet. Foto: FOTO: Johanna Siring

- Neste kjøp?

- Jeg har ennå ikke tatt meg råd til en ordentlig veske, så det ønsker jeg meg veldig. Mange jenter bruker jo halve månedslønna si på det, uten å kimse, men jeg har ennå ikke fått meg til å trekke kortet. Da drar jeg heller på ferie.

- Ditt beste stylingtips?

RØVERKJØP: De to kjolene fra Pia Tjeltas første kjole­kolleksjon for by TiMo, som hun fikk til en brøkdel av prisen på vareprøvesalg, er Sigrids aller beste kjøp.
RØVERKJØP: De to kjolene fra Pia Tjeltas første kjole­kolleksjon for by TiMo, som hun fikk til en brøkdel av prisen på vareprøvesalg, er Sigrids aller beste kjøp. Foto: FOTO: Johanna Siring

- Kle deg i plagg som fremhever de slankeste punktene på kroppen din. Jeg elsker for eksempel kjoler som fremhever hals, midje, legger og ankler.

STILIKON: Kate Moss har fått sin plass på veggen i stua.
STILIKON: Kate Moss har fått sin plass på veggen i stua. Foto: FOTO: Johanna Siring

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning