Makeover

Trebarnsmor Anita (44) fikk ny stil etter 22 år

Bare vent til du ser etterbildet!

FØR OG ETTER: Anita synes hun hadde grodd fast i en kjedelig stil og ønsket hjelp til å få en trendy stil. Med ny frisyre og i vårens hotteste farge (og jakke) er trebarnsmoren kjempefornøyd med resultatet.
FØR OG ETTER: Anita synes hun hadde grodd fast i en kjedelig stil og ønsket hjelp til å få en trendy stil. Med ny frisyre og i vårens hotteste farge (og jakke) er trebarnsmoren kjempefornøyd med resultatet. Foto: Foto: Privat / Lars Evanger
Publisert Oppdatert

Vi gir flere av Kamille-leserne muligheten til å bli ny og denne gangen var det Anita Øvereng (44) fra Sarpsborg som fikk en drømmedag.

Det er utrolig at Anita knapt har brukt vårens store trendfarge før. På henne er jo grønt virkelig skjønt! Nå er også 44-åringen overbevist.

- Jeg synes et var en kjempeflott opplevelse! Jeg ble veldig fornøyd og har fått masse komplimenter. Det var rett og slett en kjempedag, og det kan til og med hende jeg kommer til å kjøpe meg noe grønt!

Trendy trebarnsmor

Hvem er du?

- Jeg er en mamma til tre store barn og tre små Boston Terriere! Når jeg ikke jobber, liker jeg å gå turer med hundene mine.

Hvorfor ville du ha hjelp med stilen?

- Jeg synes jeg har grodd litt fast i en kjedelig stil. Det er som med jobben, jeg har hatt den samme i 22 år. Jeg trengte litt hjelp til å prøve noe nytt.

Hva slags forventninger hadde du til denne dagen?

- Ingen! Jeg bare tenkte at dette skulle jeg! Jeg hadde lyst til å prøve å klippe håret kortere og kose meg. Jeg var åpen for alt nytt! Jeg ble veldig overrasket da jeg skulle ha på meg grønne klær, for jeg er ikke en person som bruker grønt, men det ble jo kjempeflott.

Anita fikk også tips om hverdagsklær hun kan bruke på jobben og hvordan hun kan style håret i en hestehale.

- Da jeg fortalte på jobben at jeg skulle være Kamille-modell, sa kollegaen min «Så heldig! Jeg har lest Kamille lenge og det har jeg også lyst til!» Så da tok jeg bilder av henne med en gang og sendte inn, og nå skal hun også være Kamille-modell!

Makeupteamet:

Kamille-teamet besto av frisør og makeupartist Kristin Barlindhaug, stylist Isabel Ødegård Skolmen og fotograf Lars Evanger.

ANITA HAR PÅ SEG: Kåpe fra Gina Tricot, kr. 299. Bluse fra St. Tropez, kr. 499. Bukse fra St.Tropez, kr. 499. Sko fra Zara, kr. 599. PRODUKTFORSLAG: Bukse fra Lindex, kr. 299. T-skjorte fra Filippa K, kr. 850. Skjørt fra By Malene Birger, kr. 1899. Sko fra Bianco, kr. 699.
ANITA HAR PÅ SEG: Kåpe fra Gina Tricot, kr. 299. Bluse fra St. Tropez, kr. 499. Bukse fra St.Tropez, kr. 499. Sko fra Zara, kr. 599. PRODUKTFORSLAG: Bukse fra Lindex, kr. 299. T-skjorte fra Filippa K, kr. 850. Skjørt fra By Malene Birger, kr. 1899. Sko fra Bianco, kr. 699. Foto: Foto: Lars Evanger / Produsentene

Stylingtips

 

Over: Det mønstrete settet er uvant for Anita, men veldig kledelig til hennes mørke hår!

 

Under: Den militærgrønne jakka er kul over T-skjorte og jeans eller en kjole, en vinner denne sesongen!

ANITA HAR PÅ SEG: Jakke fra Gina Tricot, kr. 299. Skjorte fra H&M, kr. 199. Bukse fra Bik Bok, kr. 399. Sko fra Dr. Martens, kr. 900. PRODUKTFORSLAG: Genser fra Fall Winter Spring Summer, kr. 1299. Bluse fra Filippa K, kr. 1000. Jakke fra Lindex, kr. 399. Sko fra H&M, kr. 399. Bukse fra MQ, kr. 699.
ANITA HAR PÅ SEG: Jakke fra Gina Tricot, kr. 299. Skjorte fra H&M, kr. 199. Bukse fra Bik Bok, kr. 399. Sko fra Dr. Martens, kr. 900. PRODUKTFORSLAG: Genser fra Fall Winter Spring Summer, kr. 1299. Bluse fra Filippa K, kr. 1000. Jakke fra Lindex, kr. 399. Sko fra H&M, kr. 399. Bukse fra MQ, kr. 699. Foto: Foto: Lars Evanger / Produsentene

Håret

- Jeg klippet håret mer sporty og gikk for en myk lugg som får fram Anitas ansikt og hals. Farget etterveksten og kuret håret godt med fukt for å gi det glans, sier frisør og makeupartist Kristin Barlindhaug.

Hun stylet håret med tørrsjampo for å gi det fin tekstur og hold.

- Dette er et supertriks for skandinavisk, fint hår! 

Sminke

- Jeg la på primer for å jevne ut huden og minske porer før jeg la på en transparent foundation, sier makeupartist Barlindhaug.

- Framhevet de blå øynene med jordfarger og avsluttet med svart maskara. En rosa rouge og gloss så er Anita klar for foto - eller hverdag!   

PST! Vil du være med? Send en mail med bilde, navn, størrelse, alder og hvorfor du vil være Kamille-modell til [email protected]?

Følg Kamille: På Instagram @kamillenorge og @kamillepuls. For å følge oss på Facebook klikk her!

Se flere Kamille-lesere:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning