Makeover

Lagermedarbeider Tina (32) fikk en skikkelig makeover

– Jobben min gjør at jeg har bodd i hettegenser.

TOTAL FORVANDLING: Fra å bo i store gensere har Tina begynt å gå med skjorter og leppestift i hverdagen.
TOTAL FORVANDLING: Fra å bo i store gensere har Tina begynt å gå med skjorter og leppestift i hverdagen. Foto: Foto: Lars Evanger
Publisert Oppdatert

Vi gir noen av Kamille-leserne muligheten til å bli ny, og denne gangen er det Tina Hellstrøm (32) fra Arendal sin tur.

Med så mange nye dongerifavoritter, var vi nødt til å la Tina teste den blå bølgen.

– Kjempeopplevelse

Hun legger ikke skjul på at det var fantastisk å være modell for en dag.

– Det var en kjempeopplevelse. Mamma var på gråten da hun hørte at jeg skulle dette, for det var noe jeg virkelig trengte!, sier hun til Kamille.

Hvem er du?

– Jeg er en glad mamma som etter tre tøffe graviditeter gikk i veggen og var syk i åtte måneder på grunn av stress. Jeg bestemte meg for å begynne å trene, og det har gitt masse energi.

Hvorfor ville du ha hjelp med stilen?

– Jeg er ganske liten, med former, og synes ikke det er så lett å vite hva jeg kler. Klesskapet mitt er helt forvirret, med alt fra romantisk til kul stil, og jobben min gjør at jeg har bodd i hettegenser.

Hva slags forventninger hadde du til dagen?

– Jeg forventet at jeg skulle bli fin, men hadde litt angst for at jeg skulle bli skamklippet eller få en rar hårfarge ... I stedet ble jeg dullet med og lærte masse.

Hvordan har stilen din utviklet seg?

– Jeg hadde aldri tenkt på at jeg kan bruke skjorter, men Isabel viste meg at jeg kan gå med «slim fit»-herreskjorte og bare kneppe opp et par knapper så det blir feminint, forteller Tina og legger til:

– Jeg har alltid kjøpt feil kjoler, nå vet jeg at jeg må ha innsving i livet og A-formet skjørt. Jeg har shoppet altfor mye etter at jeg var hos dere, jeg som egentlig skulle ha shoppestopp ... Men nå vet jeg hva som passer sammen, og stilen er lett å opprettholde. Jeg har til og med

Makeup-teamet

Kamille-teamet besto av frisør og makeupartist Kristin Barlindhaug, stylist Isabel Ødegård og fotograf Lars Evanger.

TINA HAR PÅ SEG: Kåpe fra Monki, kr. 800. T-skjorte fra Lindex, kr. 179. Jeans fra Never Denim, kr. 499. Sko fra Eurosko, kr. 699. Skjorte fra H&M, kr. 299. PRODUKTFORSLAG: Topp fra By Malene Birger, kr. 1299. Øredobber fra Bik Bok, kr. 199. Skjorte fra Ganni, kr. 1049. Skjørt fra Vivikes, kr. 499.
TINA HAR PÅ SEG: Kåpe fra Monki, kr. 800. T-skjorte fra Lindex, kr. 179. Jeans fra Never Denim, kr. 499. Sko fra Eurosko, kr. 699. Skjorte fra H&M, kr. 299. PRODUKTFORSLAG: Topp fra By Malene Birger, kr. 1299. Øredobber fra Bik Bok, kr. 199. Skjorte fra Ganni, kr. 1049. Skjørt fra Vivikes, kr. 499. Foto: Foto: Lars Evanger/Produsentene

Stylingtips

Over: Tina kler godt jeans, og vi utfordrer henne til å gå for denne litt «vågale» varianten. Med åpen denimskjorte og et par pumps til er hun både elegant og oppdatert!

Under: Denne sesongen er det denim i alle varianter på catwalken, og vi elsker det fordi det er så anvendelig og lett å kombinere! I en kort denimkjole med en kort tweedjakke er Tina klar for middag med venninnene!

Håret

TINA HAR PÅ SEG: Kjole fra Gina Tricot, kr. 349. Sko fra Eurosko, kr. 599. Jakke fra Gina Tricot, kr. 349. Armbånd fra Dyrberg/Kern, kr. 678. PRODUKTFORSLAG: Jakke fra Vivikes, kr. 699. T-skjorte fra Filippa K, kr. 499. Sko fra Aldo, kr. 799. Clutch fra Filippa K, kr. 1400. Skjørt fra Lindex, kr. 299.
TINA HAR PÅ SEG: Kjole fra Gina Tricot, kr. 349. Sko fra Eurosko, kr. 599. Jakke fra Gina Tricot, kr. 349. Armbånd fra Dyrberg/Kern, kr. 678. PRODUKTFORSLAG: Jakke fra Vivikes, kr. 699. T-skjorte fra Filippa K, kr. 499. Sko fra Aldo, kr. 799. Clutch fra Filippa K, kr. 1400. Skjørt fra Lindex, kr. 299. Foto: Foto: Lars Evanger/Produsentene

– Jeg farget etterveksten og gikk over med en kald blondtone som kler Tina kjempegodt! Klippet en lett, kort og kul bobfrisyre, som ble klippet litt opp bak, sier frisør og makeupartist Kristin Barlindhaug.

Hun mener frisyren gir mange stylingmuligheter – alt fra rufsete til klassisk og ren.

– Klippen får fram Tinas flotte ansiktstrekk og sprudlende personlighet, forteller Barlindhaug.

Sminke

– På øynene la jeg en palett av forskjellige rosa- og bruntoner for å få fram det grønne og blå i øynene hennes. Rammet det til slutt inn med brun kajal, sier makeupartist Barlindhaug.

– Rouge i en frisk bærtone som jeg tok igjen på leppene, og avsluttet med en gloss. Friskt og hot!

PST! Vil du være med? Send en mail med bilde, navn, størrelse, alder og hvorfor du vil være Kamille-modell til [email protected]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning