Bli ny: Kamille-leser fikk makeover

Inga (30) fikk en skikkelig makeover

Inga sverget til joggebukse og pologenser på ungdomsskolen. Det var den gang!

FØR OG ETTER: Til venstre: Slik så Inga ut før makeoveren. Til høyre: Slik ble resultatet - og for en forandring!
FØR OG ETTER: Til venstre: Slik så Inga ut før makeoveren. Til høyre: Slik ble resultatet - og for en forandring! Foto: FOTO: Lars Evanger
Publisert Oppdatert

Kamille-modell:

Navn: Inga Kristine Bakløkken (30)

Bor: Oslo

Sivilstatus: Singel

Yrke: Jobber i butikk

Denne høsten og vinteren viser vi fram sesongens trender på vanlige damer.

Hilde-Gunn var den første lesermodellen som fikk bli ny. Deretter Siri. Så var det Thea, og i dag er det Inga Kristine Bakløkka (30).

Inga Kristine jobber i butikk, og bor i Oslo.

- Spent på antrekk

Hvem er du?

Jeg er en sprudlende og utadvendt jente (føler jeg fortsatt kan si det selv om jeg er fylt 30 år!).

Hva slags forventninger har du til denne dagen? 

Jeg er veldig spent på antrekk, om det er noe spesielt tema, og om det blir noen drastiske forandringer med eventuelt klipping og farging av hår.

Hvordan har stilen din utvikla seg over årene? 

Stilen min har forandret seg mye fra jeg gikk på barne- og ungdomsskolen. Da gikk det mye i joggebukse og pologenser. Etter hvert ble interessen for mote større og større. Nå er jeg mer bevisst på hva jeg tar på meg og går sjeldent ut uten sminke.

Hvem pynter du deg for? 

Jeg pynter meg for meg selv og liker å se fresh ut når jeg møter andre.

Har du et plagg du alltid har likt, men som du føler ikke passer deg? 

Jeg har mange korte kjoler men er ikke så glad i å vise mine slanke bein.

Hva legger du merke til når du ser deg selv i speilet? 

Helt klart smilet mitt.

Hva slags hverdag har du? 

For tiden så jobber jeg på Glasmagasinet. På fritiden blir det mye kvalitetstid med venner. Jeg har ikke blitt bitt av treningsbasillen men sier ikke nei takk til en tur.

Hva tar du på deg? 

Alt etter vær og vind. Jeg er glad i å pynte meg litt ekstra. Om sola skinner tar jeg gjerne på et langt skjørt. Er glad i å pynte meg de gangene jeg kan.

Bli-ny-dag

Kamille-teamet, bestående av makeup-artist Tore Petterson, stylist Isabel Ødegård, frisør Adam Schølberg og fotograf Lars Evanger har bistått henne med en ny, fresh stil, ny hårsveis og flott makeup-hjelp.

FØRSTE LOOK: Inga har på seg: Kjole fra Zara, kr 599,- Armbånd fra Mango, kr 159,- Sko fra Zara, kr 499,- Veske fra Mango, kr 199,- Jakke fra Mango, kr 399,- Produktforslag til høyre: Smykke fra Cos, kr 290,- Blazer fra Epilogue, kr 3300,- Skjorte fra Mercury Mary, kr 1999,- Skjørt fra Bruuns Bazaar, kr 999,- Sko fra Cos, kr 1500,-
FØRSTE LOOK: Inga har på seg: Kjole fra Zara, kr 599,- Armbånd fra Mango, kr 159,- Sko fra Zara, kr 499,- Veske fra Mango, kr 199,- Jakke fra Mango, kr 399,- Produktforslag til høyre: Smykke fra Cos, kr 290,- Blazer fra Epilogue, kr 3300,- Skjorte fra Mercury Mary, kr 1999,- Skjørt fra Bruuns Bazaar, kr 999,- Sko fra Cos, kr 1500,- Foto: FOTO: Lars Evanger

Stiltips

Over: Det feminine møter det maskuline. En kjole med blomsterprint gir Inga et voksent og sofistikert uttrykk. Kle antrekket litt ned med en sort blazer eller topp det med et stilig tilbehør som gjør antrekket spennende og lekent.

Under: Kombiner for eksempel en silkebluse til en tykk ullgenser og et strutteskjørt i skinn. Det gir Inga en feminin og ung stil. Et par høye støvletter gir det hele mer særpreg.

Sminken

ANDRE LOOK: Inga har på seg: Skjorte fra Esprit, kr 399,- Skjørt fra Cubus, kr 299,- Genser fra Maison Scotch, kr 1699,- Støvletter fra H&M, kr 999,- Veske fra DKNY, kr 3000,- Produktforslag til venstre: Kardigan fra Bruuns Bazaar, kr 999,- Bluse fra Epilogue, kr 1500,- Kjole fra By Malene Birger, kr 2399,- Buksedress fra Baum und Pferdgarten, 
kr 999,- Sko fra Wakakuu, kr 3499,-
ANDRE LOOK: Inga har på seg: Skjorte fra Esprit, kr 399,- Skjørt fra Cubus, kr 299,- Genser fra Maison Scotch, kr 1699,- Støvletter fra H&M, kr 999,- Veske fra DKNY, kr 3000,- Produktforslag til venstre: Kardigan fra Bruuns Bazaar, kr 999,- Bluse fra Epilogue, kr 1500,- Kjole fra By Malene Birger, kr 2399,- Buksedress fra Baum und Pferdgarten, kr 999,- Sko fra Wakakuu, kr 3499,- Foto: FOTO: Lars Evanger

Tore Petterson, offisiell makeup-artist for The Body Shop, forteller at fordi Inga var ute etter å sprenge grenser, dro han på med litt ekstra med en rød/sort smokey eyes.

- Jeg ville beholde huden så naturlig som mulig, for å ikke dekke til fregnene og beholde hennes naturlige glød. Jeg valgte derfor en lett farget dagkrem som tilpasser seg hudens toner, men som ikke er helt transparent. Leppene er friske og rosa, med mye glans, for å balansere de dramatiske øynene, sier Petterson.

Anbefalte produkter: L'Oréal Nude Magique BB-cream, Lancôme. Juicy tube 14 framboise, The Body Shop 04 Eye colour shade: Quartz.

Håret

Hårstylist Adam Schjølberg fra Wickedhouse forteller at Ingas hår var langt og slitt, og at han derfor måtte klippe av en god del på lengden.

- Deretter farget vi det og tilførte glans og dybde i lengdene. Håret hennes var tidligere stripet ned med bleking, noe som gir ett tørt og livløst resultat. Det trenger farge og glans, sier Schjølberg og legger til:

- Til fotoshooten valgte jeg å rundbørste-føne håret hennes med rikelig med skum og saltvannsspray før det ble satt opp med clips. Det er en klassisk, men veldig editorial look. Og Inga ser jo virkelig ut som en modell.

Anbefalte produkter: Alterna Caviar Repairx Instant Recovery Shampoo, Alterna Caviar Repairx Instant Recovery Conditioner Kerastase Elixir Ultime.

Les også:

Tove (str. 48) viser årets julebordkjoler

HÅR OG SMINKE: Til venstre: Makeupartist Tore Petterson forteller at fordi Inga var ute etter å sprenge grenser, dro på litt ekstra med en rød/sort smokey eyes. Han ville videre beholde huden så naturlig som mulig, for å ikke dekke til fregnene og beholde hennes naturlige glød, og valgte derfor en lett farget dagkrem som tilpasset seg hudens toner. Leppene er friske og rosa, med mye glans, for å balansere de dramatiske øynene. Til høyre: Hårstylist Adam Sjølberg valgte å klippe en god del av lengden da Ingas hår var langt og slitt.
HÅR OG SMINKE: Til venstre: Makeupartist Tore Petterson forteller at fordi Inga var ute etter å sprenge grenser, dro på litt ekstra med en rød/sort smokey eyes. Han ville videre beholde huden så naturlig som mulig, for å ikke dekke til fregnene og beholde hennes naturlige glød, og valgte derfor en lett farget dagkrem som tilpasset seg hudens toner. Leppene er friske og rosa, med mye glans, for å balansere de dramatiske øynene. Til høyre: Hårstylist Adam Sjølberg valgte å klippe en god del av lengden da Ingas hår var langt og slitt. Foto: FOTO: Lars

Kvinners største hårtabbe

Dette skjedde da hun tok rømme i håret

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning