Avstemning: Hvordan synes du gutta burde kle seg?

Hvordan skal gutta kle seg på julebordet?

Avgi din stemme her.

FESTANTREKK: Det er kanskje ikke flust med alternativer når gutta skal velge seg ut et festantrekk, men det er likevel lov å spørre; Jenter, hvordan vil dere se gutta kle seg på julebordet eller nyttårsfesten?
FESTANTREKK: Det er kanskje ikke flust med alternativer når gutta skal velge seg ut et festantrekk, men det er likevel lov å spørre; Jenter, hvordan vil dere se gutta kle seg på julebordet eller nyttårsfesten? Foto: FOTO: Stella Pictures
Publisert Oppdatert

Noen gutter digger å få kjekke seg litt og synes det er gøy å kle seg til festlige anledninger, mens andre hater det og vil helst bare gå i det samme som de gjorde på jobben.

Men hva hvis vi jenter fikk bestemme - hva ville vi valgt for gutta våre? Legg igjen din stemme under!

For mange er det ingenting som kler en klassisk enkeltspent dress med slips, men andre liker når gutta drar på litt og spriter opp looken til en dandy-stil med lommetørkle og sløyfe.

Og så har vi jentene som foretrekker en langt mer avslappet stil, eller helst vil at gutta skal holde på sin rocka personlighet - til og med til selskap.

Under har vi samlet ni forskjellige typer festantrekk, som du kan stemme på - så ser vi hva jentene liker best på gutta. Du trenger ikke like alle antrekkene på bildet, for å avgi din stemme på én gruppe.

Stilene

Skjorte og slips: Dette antrekket går aldri av moten, og virker alltid som en sikker vinner blant menn. Den oser en form for modenhet og trygghet i mannen, selv om det ikke er videre oppfinnsomt.

Åpen krage: Mannen som dropper slipset, og knepper opp kragen uttrykker at han er klar for en real fest! Han er glad i dress og kan godt pynte seg litt også, men uten slipset føler han seg litt friere til å danse og ha det gøy.

Grått: Å velge en lys dress forteller om en mann som liker den klassiske dress-looken, men ikke er redd for å velge en annen fargetone enn den klassiske sorte til julebord. Han syns det er helt greit å skille seg ut, men safer fortsatt med klassiske snitt.

Helsort: Mannen som går for helsort er kanskje mer vågal enn det virker som, da det skal mye personlighet til for å "pull-of" en helsort dress. Det er en moderne og sleek stil.

Avslappet: Dette er gutten som ikke føler at man må kle seg på en viss måte for å dra på fest eller i selskap. Han tenker litt over hva han kler seg i, men føler ikke noe behov for å bruke dress.

Mr. Dandy: Med et par ekstra tiltak som et finurlig lommetørkle, sløyfe, uventede farger, striper og brede slipsknuter sammen med en tettsittende dress og gjerne en vest, får man dandy-looken. Denne er for mannen som virkelig liker å gjøre flid ut av å kle seg, og har et godt øye for detaljer. Det forventes så klart at han er en ekte gentlemann hele kvelden.

Rocka: Dette er mannen som har en ganske rocka stil til vanlig, og spriter antrekket litt opp til fest, uten å miste sin personlige stil. Han kan gjerne gå med skinnjakke, sammen med dressbukse, eller blazer sammen med hullete jeans og nagler. Med rockerstilen vet man alltid hva man får, og han har ikke noe behov for å oppføre seg annerledes enn det han gjør ellers.

Velur: Å velge en dress i velur er definitivt et vågalt steg, og viser at mannen liker å ha det gøy med trender. Han er definitivt ikke redd for å skille seg ut, og har nok en god dose humor sammen med sitt elegante antrekk.

Humor: Denne mannen byr på mye moro, og tar seg selv veldig lite høytidelig - selv om han syns det er gøy med klær, spesielt hvis han får spre humor. Han stiller i utradisjonelle farger, mønstre, sammensettinger og snitt.

SKJORTE OG SLIPS: Dette antrekket går aldri av moten, og virker alltid som en sikker vinner blant menn.
SKJORTE OG SLIPS: Dette antrekket går aldri av moten, og virker alltid som en sikker vinner blant menn. Foto: FOTO: Stella Pictures
ÅPEN KRAGE: Mannen som dropper slipset, og knepper opp kragen viser at han er klar for en real fest! Han er glad i dress og kan godt pynte seg litt også, men uten slipset føler han seg litt friere.
ÅPEN KRAGE: Mannen som dropper slipset, og knepper opp kragen viser at han er klar for en real fest! Han er glad i dress og kan godt pynte seg litt også, men uten slipset føler han seg litt friere. Foto: FOTO: Stella Pictures.
GRÅTT: Å velge en lys dress forteller om en mann som liker den klassiske dress-looken, men ikke er redd for å velge en annen fargetone enn den klassiske sorte til julebord. Han synes det er helt greit å skille seg ut, men safer fortsatt med klassiske snitt.
GRÅTT: Å velge en lys dress forteller om en mann som liker den klassiske dress-looken, men ikke er redd for å velge en annen fargetone enn den klassiske sorte til julebord. Han synes det er helt greit å skille seg ut, men safer fortsatt med klassiske snitt. Foto: FOTO: Tove Eggen.
HELSORT: Mannen som går for helsort er kanskje mer vågal enn det virker som, da det skal mye personlighet til for å "pull-of" en helsort dress. Det er en moderne og sleek stil.
HELSORT: Mannen som går for helsort er kanskje mer vågal enn det virker som, da det skal mye personlighet til for å "pull-of" en helsort dress. Det er en moderne og sleek stil. Foto: FOTO: Stella Pictures.
AVSLAPPET: Dette er gutten som ikke føler at man må kle seg på en viss måte for å dra på fest eller i selskap. Han tenker litt over hva han kler seg i, men føler ikke noe behov for å bruke dress.
AVSLAPPET: Dette er gutten som ikke føler at man må kle seg på en viss måte for å dra på fest eller i selskap. Han tenker litt over hva han kler seg i, men føler ikke noe behov for å bruke dress. Foto: FOTO: Stella Pictures.
MR.DANDY: Med et par ekstra tiltak som et finurlig lommetørkle, sløyfe, uventede farger, striper og brede slipsknuter sammen med en tettsittende dress og gjerne en vest, får man dandy-looken. Denne er for mannen som virkelig liker å gjøre flid ut av å kle seg, og har et godt øye for detaljer. Det forventes så klart at han er en ekte gentlemann hele kvelden.
MR.DANDY: Med et par ekstra tiltak som et finurlig lommetørkle, sløyfe, uventede farger, striper og brede slipsknuter sammen med en tettsittende dress og gjerne en vest, får man dandy-looken. Denne er for mannen som virkelig liker å gjøre flid ut av å kle seg, og har et godt øye for detaljer. Det forventes så klart at han er en ekte gentlemann hele kvelden. Foto: FOTO: Stella Pictures.
ROCKA: Dette er mannen som har en ganske rocka stil til vanlig, og spriter antrekket litt opp til fest, uten å miste sin personlige stil. Han kan gjerne gå med skinnjakke, sammen med dressbukse, eller blazer sammen med hullete jeans og nagler. Med rockerstilen vet man alltid hva man får, og han har ikke noe behov for å oppføre seg annerledes enn det han gjør ellers.
ROCKA: Dette er mannen som har en ganske rocka stil til vanlig, og spriter antrekket litt opp til fest, uten å miste sin personlige stil. Han kan gjerne gå med skinnjakke, sammen med dressbukse, eller blazer sammen med hullete jeans og nagler. Med rockerstilen vet man alltid hva man får, og han har ikke noe behov for å oppføre seg annerledes enn det han gjør ellers. Foto: FOTO: Stella Pictures.
VELUR: Å velge en dress i velurstoff er definitivt et vågalt steg, og viser at mannen like å ha det gøy med trender. Han er definitivt ikke redd for å skille seg ut, og har nok en god dose humor sammen med sitt elegante antrekk.
VELUR: Å velge en dress i velurstoff er definitivt et vågalt steg, og viser at mannen like å ha det gøy med trender. Han er definitivt ikke redd for å skille seg ut, og har nok en god dose humor sammen med sitt elegante antrekk. Foto: FOTO: Stella Pictures.
HUMOR: Denne mannen byr på mye moro, og tar seg selv veldig lite høytidelig - selv om han syns det er gøy med klær, spesielt hvis han får spre humor. Han stiller i utradisjonelle farger, mønstre, sammensettinger og snitt.
HUMOR: Denne mannen byr på mye moro, og tar seg selv veldig lite høytidelig - selv om han syns det er gøy med klær, spesielt hvis han får spre humor. Han stiller i utradisjonelle farger, mønstre, sammensettinger og snitt. Foto: FOTO: Stella Pictures.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning