Inn i klesskapet

Formfull & fab

Gisella begynte å blogge fordi hun selv savnet et sted hvor hun kan hente klesinspirasjon fra andre kurvede kvinner.

FAVORITT: En av Gisellas yndlingsbutikker i Norge er Zizzi, som spesialiserer seg på «curvy fashion». La deg inspirere av hennes fargerike stil.
FAVORITT: En av Gisellas yndlingsbutikker i Norge er Zizzi, som spesialiserer seg på «curvy fashion». La deg inspirere av hennes fargerike stil. Foto: FOTO: Johanna Siring
Publisert Oppdatert

Gisella Francisca (32)

Hvor: På Frogner i Oslo.

Jobber som: Journalist,PR-rådgiver og blogger på Gisellafrancisca.com.

Kroppsfasong: Timeglass.

At alle store kvinner foretrekker svart, er en myte. Brasilianske Gisella elsker nemlig å vise fram det moren hennes har gitt henne, i rødt, gult eller blått.

«Alle» andre bloggere ser jo så like ut – kanskje bortsett fra Marianne «The Styledevil» Theodorsen, som Gisella liker godt.

Vi stilte henne fem spørsmål, la deg inspirere av svarene.

ENKEL REGEL: Gisella tenker ikke så mye over farger og mønstre når hun kler seg. Hun kler seg i det hun synes er fint.
ENKEL REGEL: Gisella tenker ikke så mye over farger og mønstre når hun kler seg. Hun kler seg i det hun synes er fint. Foto: FOTO: Johanna Siring

Hvordan shopper du?

- Før likte jeg å «powershoppe», for eksempel på H&M, mens jeg i dag foretrekker å spare til én veske eller et par sko som jeg kan ha lenge. Jeg har blitt mer opptatt av kvalitet, enn kvantitet, noe jeg tror har med alderen å gjøre.

Hva ser vi deg gjerne i?

TIPS: Siden folk ikke kommer til å stoppe deg på gata og fortelle deg hvor bra du er, er det viktig at du gjør det selv i stedet. Det er en øvelse som Gisella har blitt veldig god på.
TIPS: Siden folk ikke kommer til å stoppe deg på gata og fortelle deg hvor bra du er, er det viktig at du gjør det selv i stedet. Det er en øvelse som Gisella har blitt veldig god på. Foto: FOTO: Johanna Siring

- Jeg er veldig glad i kjoler og skjørt, siden det både er komfortabelt og feminint. Jeg kjøpte faktisk mitt aller første jeanspar forrige uke (!), fra plus size-merket Zizzi. Det er sikkert fordi jeg bor i Skandinavia, at jeg plutselig følte trangen til å skaffe meg en bukse.

Hva slipper aldri inn i skapet ditt?

- Crocs. Det burde man ikke gå med etter at man har fylt fem år, hehe.

FARGERIKT: I klesskapet til Gisella finner du det aller meste, kanskje bortsett fra basisplagg.
FARGERIKT: I klesskapet til Gisella finner du det aller meste, kanskje bortsett fra basisplagg. Foto: FOTO: Johanna Siring

Neste kjøp?

- Jeg ønsker meg en enkel og svart hverdagsveske. Du finner ikke så mye basic i skapet mitt.

Ditt aller beste stylingtips?

PÅ UTSTILLING: Nydelige dufter og deilige kremer tilfører looken det lille ekstra.
PÅ UTSTILLING: Nydelige dufter og deilige kremer tilfører looken det lille ekstra. Foto: FOTO: Johanna Siring

- Forsøk å utnytte ditt eget potensial, å være den beste versjonen av deg selv, i stedet for å kopiere alle andre. Det er vakkert å være annerledes!

TIPS: Ønsker du deg flere stylingtips til en formfull kropp, bør du klikke deg inn på bloggen til Gisella, Gisellafrancisca.com.
TIPS: Ønsker du deg flere stylingtips til en formfull kropp, bør du klikke deg inn på bloggen til Gisella, Gisellafrancisca.com. Foto: FOTO: Johanna Siring

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning