Bli ny: Kamille-leser fikk makeover

Eirin (39) fikk en skikkelig makeover

Hjemmeværende Eirin gleder seg til å finne en ny klesstil til når hun skal tilbake på jobb.

FØR OG ETTER: Til venstre: Slik så Eirin ut før makeoveren. Til høyre: Slik ble resultatet - wow!
FØR OG ETTER: Til venstre: Slik så Eirin ut før makeoveren. Til høyre: Slik ble resultatet - wow! Foto: FOTO: Lars Evanger
Publisert Oppdatert

Kamille-modell:

Navn: Eirin Haave-Johansen (39)

Jobb: Manager i SEB

Bosted: Oslo

Sivilstand: Samboer og to barn, en gutt (6) og en jente (8 mnd)

Denne høsten og vinteren viser vi fram sesongens trender på vanlige damer.

Hilde-Gunn var den første lesermodellen som fikk bli ny. Deretter var det Siri sin tur, før Thea og så Inga. I dag er det Eirin Haave-Johansen (39).

Eirin jobber som manager i SEB, og bor i Oslo.

- Hvem er du?

Hvilke forventninger har du til denne dagen?

- Jeg har forventninger om en helt annerledes opplevelse enn jeg har hatt tidligere. Håper å få tips til hvordan bli mitt beste på hår, sminke og klær.

- Hvordan har stilen din utviklet seg?

- Stil og stil, jeg sliter vel egentlig med å finne min stil. Syns ikke den har utviklet seg så mye siden videregående. Jeg prøver å ha en litt sporty stil, men føler ikke jeg helt får det til, og trives best i olabukse og kardigan.

- Hvem pynter du deg for?

- For min kjære, men pynter meg også for min egen del, når jeg skal bort eller ut med venner.

- Hvem syns du er fine?

- Jennifer Aniston, Katarina Flatland, Charlotte Thorstvedt og Anne Rimmen.

- Har du et plagg du liker, men som du føler ikke er deg?

- Finner ofte plagg jeg liker, men føler ikke de passer min kropp.

- Hva legger du merke til når du ser deg selv i speilet?

- Jeg ser mørke ringer under øynene, rynker som kommer snikende, egentlig mest negativt. Ting som har potensial til å forbedres.

- Hvem er du?

- Jeg mener selv jeg er åpen og ærlig, en du kan stole på. Jeg liker å være sammen med venner og familie. Liker også action­fylte aktiviteter og å oppleve nye ting.

- Hvordan ser hverdagen din ut?

- Begynner nå å jobbe igjen etter barselperm, så det blir spennende. Føler jeg går fra en rolig, behagelig hverdag til en som er litt i overkant hektisk.

Bli-ny-dag

Kamille-teamet, bestående av makeup-artist Tore Petterson, stylist Isabel Ødegård, frisør Adam Schølberg og fotograf Lars Evanger har bistått henne med en ny, fresh stil, ny hårsveis og flott makeup-hjelp.

FØRSTE LOOK: Eirin har på seg: Kjole fra Floyd, kr 599. Sko fra See by Chloé, kr 2400. Veske fra See by Chloé, kr 2700. Smykke fra Lindex, kr 149. Produktforslag til venstre: Øredobber fra Lara Bohinc, kr 3800. Kjole fra Dagmar, kr 2995. Skjerf fra Bruuns Bazaar, kr 899. Kåpe fra Eva Emanuelsen, kr 6000. Sko fra Sand, kr 2695.
FØRSTE LOOK: Eirin har på seg: Kjole fra Floyd, kr 599. Sko fra See by Chloé, kr 2400. Veske fra See by Chloé, kr 2700. Smykke fra Lindex, kr 149. Produktforslag til venstre: Øredobber fra Lara Bohinc, kr 3800. Kjole fra Dagmar, kr 2995. Skjerf fra Bruuns Bazaar, kr 899. Kåpe fra Eva Emanuelsen, kr 6000. Sko fra Sand, kr 2695. Foto: FOTO: Lars Evanger, produsentene

Stiltips

Over: De høye hælene har en forlengende effekt og gir Eirin en elegant holdning. En ettersittende kjole markerer midjen, og hennes kvinnelige former kommer til sin rett. En lekker, liten veske gir eleganse til antrekket.

Under: En løs jakke med trange jeans og høye hæler gir Eirin en sexy og avslappet hverdagslook.

Håret

ANDRE LOOK: Eirin har på seg: Sko fra Ganni, kr 1780. Smykke fra Lindex, kr 299. Veske fra See by Chloé, kr 3600. Armbånd fra Ettika, kr 425. Smykke fra Ettika, kr 325. Jakke fra Lindex, kr 399. T-skjorte fra Bik Bok, kr 179. Produktforslag til venstre: Smykke fra Malene Birger, kr 1799. Skjørt fra Malene Birger, kr 1499. Genser fra Cos, kr 550. Jakke fra Day, kr 4400. Bukse fra Filippa K, kr 1130.
ANDRE LOOK: Eirin har på seg: Sko fra Ganni, kr 1780. Smykke fra Lindex, kr 299. Veske fra See by Chloé, kr 3600. Armbånd fra Ettika, kr 425. Smykke fra Ettika, kr 325. Jakke fra Lindex, kr 399. T-skjorte fra Bik Bok, kr 179. Produktforslag til venstre: Smykke fra Malene Birger, kr 1799. Skjørt fra Malene Birger, kr 1499. Genser fra Cos, kr 550. Jakke fra Day, kr 4400. Bukse fra Filippa K, kr 1130. Foto: FOTO: Lars Evanger, produsentene

Hårstylist Adam Schjølberg fra Wickedhouse forteller at Eirin hadde hår som gikk i altfor lik tone som resten.

- Hun virket litt blass og matt. Mye på grunn av at håret var i feil tone. Jeg mørknet med en lett kobberbrun farge, en som matcher brynene mer, og i tillegg komplimenterer i stedet for å konkurrere, sier Schjølberg og legger til:

- Til stylingen jobbet vi litt mer glamorøst. En av de hotteste hårtrendene nå er «film noir», og jeg følte vi bare måtte utnytte dette. Lekkert og kult.

Sminken

Tore Petterson, offisiell makeup-artist for The Body Shop, forteller at Eirin er en varm skjønnhet, og at han derfor måtte lage en balanse mellom varmt og kaldt, og ikke ha for mye varme i sminken.

- Øyenskyggen er i kobber og brun, men for å få fram øynene har jeg toppet uttrykket med svart liner. Rougen er kald lys rosa og holdt til fronten på kinnet, sier Petterson.

Han forteller at en lett flytende foundation er tatt på med stor kost, i tillegg til at en heldekkende concealer er lagt under øynene og neseroten for å lune uttrykket.

- På leppene har jeg lagt en lys rosa leppestift, og passet på at fargen ikke ble for varm. For å gi litt varme, la jeg et lyst solpudder i ytterkant av ansiktet og under kinnbeina, avslutter han.

Les også:

Én av disse fjerner flekken på sekunder

HÅR OG SMINKE: Til venstre: Frisør Adam Schjølberg forteller at Eirin hadde hår som gikk i altfor lik tone som resten. Hun virker litt blass og matt - mye på grunn av at håret var i feil tone. Han mørknet derfor med en lett kobberbrun farge. Til høyre: Makeupartist Tore Petterson forteller at Eirin er en varm skjønnhet, og at han derfor måtte lage en balanse mellom varmt og kaldt, og ikke ha for mye varme i sminken. Han valgte derfor en øyenskygge i kobber og brun, men for å få fram øynene toppet han uttrykket med en svart liner. Rougen er kald lys rosa. En lett flytende foundation er tatt på med stir kost. En concealer er lagt under øynene og neseroten. På leppene har han lagt en en lys rosa leppestift. Og for å få litt varme, la han et lys solpudder i ytterkant av ansiktet og under kinnbeina.
HÅR OG SMINKE: Til venstre: Frisør Adam Schjølberg forteller at Eirin hadde hår som gikk i altfor lik tone som resten. Hun virker litt blass og matt - mye på grunn av at håret var i feil tone. Han mørknet derfor med en lett kobberbrun farge. Til høyre: Makeupartist Tore Petterson forteller at Eirin er en varm skjønnhet, og at han derfor måtte lage en balanse mellom varmt og kaldt, og ikke ha for mye varme i sminken. Han valgte derfor en øyenskygge i kobber og brun, men for å få fram øynene toppet han uttrykket med en svart liner. Rougen er kald lys rosa. En lett flytende foundation er tatt på med stir kost. En concealer er lagt under øynene og neseroten. På leppene har han lagt en en lys rosa leppestift. Og for å få litt varme, la han et lys solpudder i ytterkant av ansiktet og under kinnbeina. Foto: FOTO: Lars Evanger

Her tester Karine (28) toppbloggernes skjønnhetstips

Slik styrer du unna de verste bomkjøpene

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning