Nettbutikker med designerklær til 70 prosent avslag

Derfor digger vi disse nettbutikkene

Vi elsker designerklær til hyggelige priser. Her er våre beste outlet-butikker på nett.

NETTBUTIKKER MED SALG: Vi elsker designerklær på salg og hyggelige priser! Her er våre favoritt-nettbutikker.
NETTBUTIKKER MED SALG: Vi elsker designerklær på salg og hyggelige priser! Her er våre favoritt-nettbutikker. Foto: Foto: Crestock.com
Publisert Oppdatert

Den tid er forbi da katalogen fra H&M eller Ellos dumpet ned i postkassa, og vi bladde, lagde eselører, noterte, hentet konvolutt, slikket på frimerket og løp til nærmeste postkasse.

Og så ventet vi - en uke, eller to, tre eller fire.

Ja, med internett har et nytt mekka åpnet seg for shoppingglade - spesielt de som liker å kjøpe designervarer til nedsatte priser.

Det er bare å finne frem kredittkortet. Her er noen av Kamilles favorittnettbutikker med designerklær til veldig hyggelige priser!

MrsHOutnet.com

NETTBUTIKK: Denne siden er fin og oversiktlig, med masse fine designermerker.
NETTBUTIKK: Denne siden er fin og oversiktlig, med masse fine designermerker. Foto: Foto: Skjermdump

Her er det mye fint! Fra 30 prosent rabatt og opp til over 70 prosent på Alexander Wang, Haider Ackermann, Prouenza Schouler og Isabel Marant for å nevne noen av de fine designerne de byr på hos Mrs H Outnet.

Det er ikke alle designernavnene som har like godt utvalg her, men det er nok å sikle på.

Spesielt godt er utvalget av designerjeans. Her finner du blant annet J Brand, 7 For All Mankind, Citizens of Humanity og Current/Elliott.

De koster jo fort et par tusenlapper i butikk, så halv pris eller mer er jo jo slett ikke dumt.

Mrs H. Outnet sender til Norge for et frakttillegg på 33 euro (ca 230 kr). Det er relativt dyrt, så her kan det lønne seg å bestille flere plagg på én gang, eventuelt at du og en venninne bestiller sammen.

Husk at du må beregne norsk toll og moms i tillegg.

TheOutnet.com

The Outnet byr på over 200 designermerker på billigsalg, så dette er definitivt den råeste outlet-butikken vi kjenner til på nett.

NETTBUTIKK: The Outnet er dronningen i klassen, og er et bra designer-outlet på nett rett og slett.
NETTBUTIKK: The Outnet er dronningen i klassen, og er et bra designer-outlet på nett rett og slett. Foto: Foto: Skjermdump

Her får du både inspirasjon og tips i tillegg til nydelige designerklær, sko og tilbehør.

Hva med et par lekre ankelstøvletter fra for eksempel Christian Louboutin, en kåpe fra Helmut Lang eller en kjole fra Marc Jacobs?

Rabattene er betydelige, opptil 80 prosent. Det liker vi!

Du kan sortere på pris, stigende eller fallende, på hvor mye prosent rabatt du får eller på hva The Outnet selv anbefaler.

Bak roret står det samme teamet som driver Net-a-porter.com (som byr på masse designermerker uten rabattene), og TheOutnet-nettsiden er herlig innbydende.

Fraktkostnadene ligger på fra omtrent 68 kr til 108 kr avhengig av fraktmetode. I tillegg kommer norsk toll og moms.

VintageLuxury.no

Dette er en norsk nettbutikk med lite, men veldig hyggelig utvalg fra de største luksusmerkene som Chanel, Dior, Valentino, YSL, Gucci, Hermés, Escada, Marc Jacobs med mange flere. Dessverre står det ikke alltid fra hvilket år eller kolleksjon de ulike plaggen er i fra, men både plagg, og stofftype står godt beskrevet.

Nettsiden er kanskje ikke prima i design og brukervennlighet, men her er masse lekre godbiter! Hva med en ullkåpe fra Céline til 2000 kr? En ekte klassisk Chanel-veske? Eller en kul Christian Dior-clutch fra 70-tallet?

NETTBUTIKK: Norsk er ekstra gøy, for da trenger vi ikke tenke på toll og moms. Vintage Luxury byr på mange godbiter.
NETTBUTIKK: Norsk er ekstra gøy, for da trenger vi ikke tenke på toll og moms. Vintage Luxury byr på mange godbiter. Foto: Foto: Skjermdump

Som navnet tilsier, har denne nettsiden mye vintage, men en del er også splitter nytt, til svært så hyggelige priser.

Og ikke minst er det en fordel at vi slipper å tenke på ekstra kostnader i form av toll.

Dress-for-less.co.uk

Britisk nettside med nedsatte merkevarer fra blant annet Diesel, Pepe Jeans, Replay, Levi's, Just Cavalli, Nudie Jeans, Lucky Brand og Miss Sixty, solbriller, smykker og andre accessoirer.

Som med alle salgssider er størrelsesutvalget litt begrenset, så vi liker at tilgjengelige størrelser dukker opp når du holder musa over.

Denne nettsiden er ikke superlekker, og det er en litt gammeldags kleskatalog-følelse over bildene, men nettbutikken byr på mange små skatter og er verd en titt innom. Kanskje du sparer 70 prosent!

NETTBUTIKK: Dress-for-less er grei og oversiktlig, og her er det mye penger å spare.
NETTBUTIKK: Dress-for-less er grei og oversiktlig, og her er det mye penger å spare. Foto: Foto: Skjermdump

Levering til Norge koster kr 99, og varene sendes innen 5-20 arbeidsdager. Husk at norsk toll og moms kommer i tillegg.

Smart netthandel

Det er selvsagt lurt å ta noen forholdsregler før du shopper på nett.

Handler du på store og kjente nettbutikker, er for eksempel retur av varer hvis du skulle ombestemme deg, eller størrelsen ikke skulle passe, aldri noe problem.

Disse betingelsene skal alltid stå skrevet på nettbutikkens hjemmesider. Så husk å sjekke nettbutikkens betingelser og hva som inngår i avtalen mellom deg og butikken.

Det er også smart å notere ned antatt leveringstidspunkt, eventuelle ordrenumre og bestillingsnumre, samt leveringsmåte. Normalt får du dette tilsendt på e-post, men det er alltid lurt å være på den sikre siden.

Handler du på utenlandske nettbutikker for beløp som overstiger 200 kr, må du beregne norsk toll og moms i tillegg. De fleste nettbutikker opplyser om dette i forkant av kjøpet. Undertøy er for øvrig fritatt for toll.

Toll.no har en kalkulator som hjelper deg å beregne ekstrakostnaden.

Og til slutt, men ikke minst: aldri oppgi personlige opplysninger og detaljer om kredittkort via e-post eller web med mindre du handler fra en velkjent nettbutikk som tilbyr god sikkerhet og kryptering.

Share

God shopping!

Les også:

22 superfine gummistøvler

20 perfekte parkaser til kalde dager

Hold varmen i glamorøs fuskepels (eller saueskinn)

Hvilken størrelse er du på fransk, italiensk, britisk og amerikansk? Se vår store størrelsesguide

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning