Norske bunader

Den gamle Valdresbunaden

Den gamle Valdresbunaden.

BUNAD: Gamle Valdresbunad.
BUNAD: Gamle Valdresbunad. Foto: FOTO: Gabriela Meyer
Publisert Oppdatert

Vi manger fakta og informasjon om denne bunaden.

Hjelp oss gjerne ved å bruke kommentarfeltet under eller send oss en e-post på [email protected]

BUNAD: 
 Hva slags bunad er dette?: Den gamle Valdresbunaden med pipefoldtrøye
 Hvem ser vi på bildet? : Gabriela Meyer
 Hvor er bildet tatt, og i hvilken situasjon?: På et folkemuseum i Kiel/Tyskland i anledning 17. mai-feiring 2010 av konsulatet i Kiel.
 Hvorfor skal akkurat du vinne bunad?: For det første elsker jeg norske bunader og for det andre er jeg veldig interessert i dens historiske bakgrunn, utvikling og håndverkstradisjoner. Dessuten prøver jeg å formidle kunnskap om bunader her i Tyskland. F.eks. organiserte jeg to små utstillinger om norske bunader og norske tekstiltradisjoner her i Kiel.
BUNAD: Hva slags bunad er dette?: Den gamle Valdresbunaden med pipefoldtrøye Hvem ser vi på bildet? : Gabriela Meyer Hvor er bildet tatt, og i hvilken situasjon?: På et folkemuseum i Kiel/Tyskland i anledning 17. mai-feiring 2010 av konsulatet i Kiel. Hvorfor skal akkurat du vinne bunad?: For det første elsker jeg norske bunader og for det andre er jeg veldig interessert i dens historiske bakgrunn, utvikling og håndverkstradisjoner. Dessuten prøver jeg å formidle kunnskap om bunader her i Tyskland. F.eks. organiserte jeg to små utstillinger om norske bunader og norske tekstiltradisjoner her i Kiel. Foto: FOTO: Gabriela Meye

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning