Bli ny

- Det blir ofte beige og trist

Anine (36) fikk stilhjelp. Sjekk forvandlingen!

FØR: Jeg trengte hjelp til å finne ut hvilke farger og snitt som jeg bør og ikke bør bruke, med tanke på min figur, forteller Kamille-leser Anine.
FØR: Jeg trengte hjelp til å finne ut hvilke farger og snitt som jeg bør og ikke bør bruke, med tanke på min figur, forteller Kamille-leser Anine. Foto: Foto: Privat
Publisert Oppdatert

Anine Thoresen

ALDER: 36 år

JOBB: Jobber med markedsføring

SIVILSTAND: Samboer

Vi gir flere av Kamilles lesere muligheten til å bli ny, og denne gangen var det Anine Thoresen (36) som fikk en drømmedag.

- I sommer satt jeg og bladde i Kamille, før jeg så ned på mine egne klær. Da tenkte jeg: «Du er bare nødt til å gjøre noe». Jeg trengte hjelp til å finne ut hvilke farger og snitt som jeg bør og ikke bør bruke, med tanke på min figur, forteller Anine.

36-åringen liker å pynte seg, men sliter med å piffe opp hverdagsantrekkene sine.

- Til fest er jeg veldig glad i farger og paljetter, nesten som en skjære, som flyr bort til alt som glitrer. I hverdagen, derimot, blir det ofte beige og trist.

Selv om Anine eier både kjoler og skjørt, ender hun gjerne opp i olabukse.

- Det er nok det som er uniformen min, olabukse og genser, selv om jeg prøver å bli flinkere til å bruke skjorter og bluser, forklarer 36-åringen.

- Jeg bruker kanskje fem minutter på morgenen, på både hår, sminke og klær, så da kan du jo tenke deg hvor gjennomført det blir. Jeg river med meg det som henger fremst i skapet mitt.

Kommer denne dagen til å bli et vendepunkt?

- Jeg har jo mye skjørt og kjoler, men som blir hengende i skapet. De blir «spart», hele tiden, men det skal jeg prøve å slutte med, sier Anine.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Farvel tunnelsyn!

HVERDAGSFRESH: Anine har på seg: Genser fra Second Female, kr 1500. Jeans fra Gina Tricot, kr 400. Sko fra Unisa, kr 1000. Plukk: Jeans fra 2nd One, kr 600. Sko fra La Redoute, kr 400. Poncho i kasjmir fra Kashmina, kr 3100. Lue fra Bik Bok, kr 100. Klokke fra Komono, kr 599.
HVERDAGSFRESH: Anine har på seg: Genser fra Second Female, kr 1500. Jeans fra Gina Tricot, kr 400. Sko fra Unisa, kr 1000. Plukk: Jeans fra 2nd One, kr 600. Sko fra La Redoute, kr 400. Poncho i kasjmir fra Kashmina, kr 3100. Lue fra Bik Bok, kr 100. Klokke fra Komono, kr 599. Foto: Foto: Lars Evanger og produsentene

Nå har 36-åringen gått en runde i klesskapet og funnet fram plagg som hun hadde glemt at hun hadde, som det er synd at bare skal henge bakerst i skapet.

- Jeg har nok fått et tunnelsyn på hva jeg kan ha på meg, men nå skal jeg bli flinkere til å bruke klærne mine – de jeg allerede har.

- Jeg har også fått øynene opp for smaragdfarger og skikkelig blå, selv om jeg må innrømme at jeg hadde på meg beige genser i dag.

- Jeg kjøper vanligvis klær i en litt større størrelse enn det jeg har, på grunn av lange armer og bein.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Glamorøse krøller

FESTFIN: Anine har på seg: Skinnjakke fra Mardou&Dean, kr 6200. Høyhalset genser fra Zara, kr 280. Skjørt fra Gina Tricot, kr 400. Skoletter fra Tamaris, kr 1100. PLUKK: Topp fra Gina Tricot, kr 400. Skjørt fra Ilse Jacobsen Hornbæk, kr 1000. Øredobber fra Pilgrim, kr 249. Blå skinnjakke fra Ganni, kr 3799. Ankelboots fra Samsøe & Samsøe, 
kr 1899.
FESTFIN: Anine har på seg: Skinnjakke fra Mardou&Dean, kr 6200. Høyhalset genser fra Zara, kr 280. Skjørt fra Gina Tricot, kr 400. Skoletter fra Tamaris, kr 1100. PLUKK: Topp fra Gina Tricot, kr 400. Skjørt fra Ilse Jacobsen Hornbæk, kr 1000. Øredobber fra Pilgrim, kr 249. Blå skinnjakke fra Ganni, kr 3799. Ankelboots fra Samsøe & Samsøe, kr 1899. Foto: Foto: Lars Evanger og produsentene

- Anine går for det meste med håret opp i hestehale, og syns det er litt vanskelig å vite hva annet hun kan gjøre med det, sier make up-artist og frisør Christine Mellem.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

For en elegant, men enkel, måte å ordne håret på, kan du lage bølger med en rettetang.

TIPS! Har du krøller som en base, er det enkelt å endre frisyren underveis. Veksler du fra sideskill til midtskill, blir frisyren drastisk forandret!
TIPS! Har du krøller som en base, er det enkelt å endre frisyren underveis. Veksler du fra sideskill til midtskill, blir frisyren drastisk forandret! Foto: Foto: Lars Evanger

- Du krøller alt håret i én retning, slik at det legger seg i glamorøse bølger, når du grer håret med en naturbørste. Bruk en hårspray med «shine» for godt hold og glansfulle bølger.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Mørke lepper

- På Anine la jeg en dekkende base, med solpudder for en frisk glød, og en blush i fersken for farge i kinnene. Jeg markerte øyebrynene hennes, for å ramme inn ansiktet, og la en lys øyeskygge på brynsbenet for å gi det et løft, forklarer Mellem.

TIPS! Om du legger lipliner på hele leppen før du tar på mørk leppestift, er det lettere å få fargen til å sitte.
TIPS! Om du legger lipliner på hele leppen før du tar på mørk leppestift, er det lettere å få fargen til å sitte. Foto: Foto: Lars Evanger

Make up-artisten ønsket å vise hvor bra det kan se ut med en mørk leppestift med en gloss over. På øynene tok hun igjen fargen fra leppene, bare i en mye mykere versjon, blandet med bruntoner.

- Jeg synes det er fint å ha litt makeup på øynene, selv om leppene blir mørke, for å få en balanse i ansiktet. Med to-tre lag maskara får øyet mer dybde, så det er et must!

Har du lyst til å være Kamille-modell? Send en mail til [email protected] og fortell oss hvorfor du vil være med. Husk å legge ved bilde, navn, størrelse og alder!

Flere flotte Kamille-modeller:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning