Bli ny

- Jeg tenker mest på komfort

Se forvandlingen til tobarnsmor Elin (28).

FØR: Tobarnsmor Elin var mer villig til å skille seg ut før, men nå tenker hun mest på komfort. Elin ønsket hjelp til å få en mer voksen stil.
FØR: Tobarnsmor Elin var mer villig til å skille seg ut før, men nå tenker hun mest på komfort. Elin ønsket hjelp til å få en mer voksen stil. Foto: Foto: Privat
Publisert Oppdatert

Vi gir flere av Kamille-leserne muligheten til å bli ny, og denne gangen er det Elin Akre Bringa (28) som fikk sin drømmedag.

- Nå som jeg nærmer meg 30 år, og er mor til to barn, så innser jeg at jeg trenger en mer voksen stil. Når jeg er ute på skoler og observerer i klasserom, hender det at elevene og jeg har på de samme klærne. Det blir en god historie, som jeg kan fortelle rundt middagsbordet, men det er ikke er så morsomt der og da, forteller Elin.

Når hun forsøker å kle seg mer voksent på egen hånd, synes Elin ofte at hun ender opp med å se mye eldre ut enn det hun er.

- Derfor håpet jeg Kamille kunne gi meg noen profesjonelle tips til hva som kler meg, både av frisyrer, sminke og klær. Hva bør jeg gå for som passer både til min figur og alder.

Garderobetips

- Det er et stort gap mellom det jeg liker og det jeg pleier å gå med. Jeg synes det er fint med det som er litt rocka, i tillegg til at jeg liker den bohemske stilen eller 50-tallsinspirerte klær, sier Elin og legger til:

- Men så ender jeg alltid opp med en vid strikkegenser og olabukse. Hjemme pynter jeg meg ikke, i tilfelle det bare blir gris og gulp. Sånn er det jo med to små jenter. Jeg var mer villig til å skille meg ut før, men nå tenker jeg mest på komfort.

- Hva tar du med deg hjem fra shooten?

- Mens jeg satt på toget hjem fra shooten kjøpte jeg noen nye sminkeprodukter på nett; øyeskygger og øyebrynsfarger som jeg ble anbefalt og falt for.

Elin ble også inspirert til å gå hjem i klesskapet og se om hun kan sette sammen antrekkene hennes på en litt annen måte enn hun pleier.

- Jeg har et klesskap som er smekkfullt, så det skal ikke stå på antallet plagg, men heller at jeg har sett meg blind på det jeg allerede har. Jeg bruker de samme plaggene om og om igjen.

HVERDAGSFIN: Elin har på seg skinnbukse fra Envii/Steen&Strøm, kr 2700. Bluse fra H&M, kr 300. Armbånd med pil fra BikBok, kr 199. Poncho fra B. Young, kr 600. PLUKK: Kåpe fra MQ, kr 1799. Bukse med medium høy midje fra MQ, kr 499. Øredobber fra Zabel Jewellery, kr 1100. Topp fra Hugo Boss, kr 1699. Ankelstøvletter fra Aldo, kr 1499.
HVERDAGSFIN: Elin har på seg skinnbukse fra Envii/Steen&Strøm, kr 2700. Bluse fra H&M, kr 300. Armbånd med pil fra BikBok, kr 199. Poncho fra B. Young, kr 600. PLUKK: Kåpe fra MQ, kr 1799. Bukse med medium høy midje fra MQ, kr 499. Øredobber fra Zabel Jewellery, kr 1100. Topp fra Hugo Boss, kr 1699. Ankelstøvletter fra Aldo, kr 1499. Foto: Foto: Lars Evanger og produsentene

Hot i skinn!

Vi valgte smale skinnbukser kombinert med ankelstøvler, for å skape en illusjon av lengre og smalere bein.

Vi kunne valgt en topp i matchende farge for å understreke effekten av en lengre lengde, men valgte heller en pastellfarget blondebluse, for å myke opp den tøffe skinnbuksa.

KLAR FOR FEST: Elin har på seg blyantskjørt, fra Envii/Steen&Strøm, kr 470. Bluse fra Veronica B. Vallenes/Steen&Strøm, kr 1899. Sko fra AF Klingberg, kr 2600. Ring fra Dyrberg/Kern, kr 610. Øredobber fra Dyrberg Kern, kr 380. PLUKK: Peplumtopp fra Lindex, kr 599. Pumps fra Aldo, kr 999. Blyantskjørt fra Ellos, kr 299. Veske fra Becksøndergaard, kr 999. Armbånd fra Syster P, kr 499.
KLAR FOR FEST: Elin har på seg blyantskjørt, fra Envii/Steen&Strøm, kr 470. Bluse fra Veronica B. Vallenes/Steen&Strøm, kr 1899. Sko fra AF Klingberg, kr 2600. Ring fra Dyrberg/Kern, kr 610. Øredobber fra Dyrberg Kern, kr 380. PLUKK: Peplumtopp fra Lindex, kr 599. Pumps fra Aldo, kr 999. Blyantskjørt fra Ellos, kr 299. Veske fra Becksøndergaard, kr 999. Armbånd fra Syster P, kr 499. Foto: Foto: Lars Evanger og produsentene

Feminin vri

Dette ble mer voksent, etter Elins eget ønske. Stylisten valgte derfor et blyantskjørt, for å fremme de feminine hoftene til Elin.

Hun ønsket også å framheve midjen hennes, så derfor valgte hun en bluse med tilhørende belte i samme farge.

Tips! Ønsker du å framheve midjen, uten å bryte opp figuren, kan du velge et belte i samme farge som toppen eller kjolen.

Sminke

- Først tok jeg på primer, dekkende foundation og concealer, som dekker mørke ringer under øynene. Så la jeg en lys concealer på kinnben, neserygg, panne og hake, før jeg blendet alt sammen. Deretter la jeg et transparent pudder, før jeg tok på solpudder og blush, forteller make-up artist Christine Mellem.

På midten av øyelokkene og ut la makeup-stylisten en varm plommefarge, som hun duset ut.

- I øyekroken la jeg en highlighter for å åpne blikket. I ytterkant, både over og under øyet, la jeg en matt brunfarge, før jeg påførte mørkebrun skygge langs vippekanten. Ferskenfargede lepper og volummaskara gjorde looken komplett.

Lekre krøller

- Jeg la sideskillen litt lenger over på siden og stylet luggen framover, siden hun har en litt høy panne, forklarer make-up artisten.

LETT VOLUM: Elin har mange, men tynne hårstrå, noe som gjør at det fort kan bli flatt. Et enkelt knep er å føne håret opp ned og ha i et skum som ikke er for tungt, men som gir bra hold.
LETT VOLUM: Elin har mange, men tynne hårstrå, noe som gjør at det fort kan bli flatt. Et enkelt knep er å føne håret opp ned og ha i et skum som ikke er for tungt, men som gir bra hold. Foto: Foto: Lars Evanger

- Jeg krøllet hele håret med rettetang og brukte tørrsjampo og hårpudder for godt hold, særlig innerst ved røttene, og børstet ut krøllene med fingrene slik at de ble mer naturlige.

VAKRE ØYNE: Med markerte bryn får man balanse, når man går for en mørkere øyeskygge enn det man pleier.
VAKRE ØYNE: Med markerte bryn får man balanse, når man går for en mørkere øyeskygge enn det man pleier. Foto: Foto: Lars Evanger

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning