Bikinikroppen

Skjønnhet i alle farger, former og fasonger!

Det er tid for å vise magemuskler, cellulitter og strekkmerker. Vis oss din kropp #kamillekropp.

KROPP ER TOPP: Gjør som Kamille-blogger Helene Drage, tag et bilde av deg selv med #kamillekropp, så kan vi sammen vise at en sunn og flott kropp kommer i alle størrelser og fasonger!
KROPP ER TOPP: Gjør som Kamille-blogger Helene Drage, tag et bilde av deg selv med #kamillekropp, så kan vi sammen vise at en sunn og flott kropp kommer i alle størrelser og fasonger! Foto: Foto: Instagram / Mats Sommer
Publisert Oppdatert

- Jeg akter ikke å la hva andre mener ødelegge min sommer. Jeg skal ha det gøy, bade og le med vennene mine i sommer, og om noen skulle tenke noe negativt om kroppen min så er det faktisk deres problem, skrev Kamille-blogger Helene Drage søndag.

Kommentaren er blitt hyllet i sosiale medier, og 26-åringen roses av både kvinner og menn i alle aldre.

#kamillekropp

Kamille ønsker å rette fokus mot mangfoldet av flotte, norske kvinnekropper!

- Mødrene våre brente bh-ene sine, i 2015 er det på høy tid at vi kvitter oss med kroppsangsten vår. Det er ikke annet enn kjempetrist at mange går rundt og skammer seg over seg selv og den kroppen de er født i, sier Kamille-redaktør Liv Loftesnes.

Enten du er høy, lav, tynn, har kvinnelige former eller definerte magemuskler har du all grunn til å være stolt av deg selv og kroppen din.

- Vi kvinner finnes i alle former, farger og fasonger; tynne, brede, store, små, veltrente og mindre trente. Vi er ulike, ja beint frem unike, både inni og utenpå. Det må vi heie på og være stolte over!

Tag bildet med #kamillekropp, så kan vi sammen vise at en sunn og flott kropp kommer i alle størrelser og fasonger!

Stor respons

Det er ingen tvil om at kropp engasjerer. I skrivende stund er kommentaren til Kamille-bloggeren delt over 30 000 ganger.

- Jeg er helt overveldet og veldig ydmyk over all den positive responsen, utbryter Helene Drage.

- Det er tydelig at dette er et sårt punkt for mange og jeg er utrolig glad for at jeg kan bidra til at flere vil nyte sommeren i bikini! Det handler ikke om å ikke være sunn, men å nyte sommeren med den kroppen man har akkurat nå.

Kamille er opptatt av å spre budskapet «Du er god nok som du er», og Loftesnes mener magasinet ikke kunne hatt en bedre ambassadør for dette enn Helene.

- Flotte, kloke jenter som Helene bidrar til et kroppsideal der sunnhet og livsglede er det som teller, ikke kilo eller størrelse og form!

Følg oss: På Instagram @kamillenorge og @kamillepuls. For å følge oss på Facebook klikk her!

Har du lest?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning